LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Λιγκ Καπ: Σε Livestreaming το ΠΑΟ-ΑΕΚ!

Λιγκ Καπ: Σε Livestreaming το ΠΑΟ-ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός πήρε την άδεια από την ΕΣΑΠ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα της αναμέτρησης ΠΑΟ-ΑΕΚ για το Λιγκ Καπ στην ιστοσελίδα SDNA και έτσι η αναμέτρηση της Κυριακής θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Το ανησυχητικό του θέματος είναι ότι η ΕΣΑΠ δεν έχει υπογράψει συμφωνία για τα τηλεοπτικκά με την ΕΡΤ λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και γι αυτό το λόγο το αίτημα του Παναθηναϊκού ήταν περισσότερο ενημερωτικού χαρακτήρα.

“Στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης των υπηρεσιών προς τους ανθρώπους που το στηρίζουν, το SDNA εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης της αναμέτρησης Παναθηναϊκού – ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών και θα σας προσφέρει την Κυριακή ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε live streaming τη σπουδαία μονομαχία.

Οι εντυπωσιακοί – στα φιλικά παιχνίδια – «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ξεκινούν με πολλές φιλοδοξίες την πρώτη τους χρονιά στην εποχή Δημήτρη Γιαννακόπουλου και θα βρουν απέναντι τους στην Κυψέλη την ενισχυμένη και γεμάτη όνειρα ΑΕΚ του Νίκου Νεόφυτου, σε μια αναμέτρηση με έπαθλο το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

16.00 την Κυριακή το παραδοσιακό ντέρμπι «πράσινων» και «κιτρινόμαυρων» ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο SDNA”! ” αναφέρει η ιστοσελίδα του SDNA στην προαναγγελία του ματς.