ΔΙΕΘΝΗ

«Λύκος» της Πιατσέντζα ο Πάρις

«Λύκος» της Πιατσέντζα ο Πάρις

Μετά την περσινή του περιπέτεια στη νεοφώτιστη Καστελάνα Γκρότε με συμπαίκτη το νυν άσο της ΑΕΚ, Γιώργο Τζιούμακα, ο 35χρονος πρώην μαέστρος του Φοίνικα Σύρου “ντύθηκε” στα ερυθρόλευκα “χρώματα” της Πιατσέντζα.

Ο Πάρις αποτελεί το δεύτερο φετινό απόκτημα της νεoσύστατης ομάδας της Α2 Ιταλίας, που με τον Μάσιμο Μπότι στον πάγκο της, φιλοδοξεί τη φετινή σεζόν να κάνει μία νέα ιστορική αρχή, μετά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε, την αλλαγή χορηγού και τον υποβιβασμό της έπειτα από 17 χρόνια στη Serie A, τα 15 εξ αυτών στην Superlega.

Σε αυτό φυσικά θα βοηθήσει και η απόκτηση του πρώην διεθνή Ιταλού άσου, Αλεσάντρο Φέι, ο οποίος μαζί με τον “Συριανό” μαέστρο μπορούν με την εμπειρία και τις ικανότητές τους να κάνουν τη διαφορά στους “Λύκους”, που στο παλμαρέ της έχει τον τίτλο της Serie A 2008/2009, το Κύπελλο Ιταλίας 2014, το Σούπερ Καπ 2014,  το τρόπαιο του Challenge Cup 2013 και την “κούπα” του Top Teams Cup 2005/2006.

Αυτό άλλωστε πιστεύει και ο αθλητικός διευθυντής της Gas Sales Piacenza Volley, Χρίστο Ζλάτανοφ που λίγες ώρες μετά τη συμφωνία του με τον Ματέο Πάρις, έπλεξε το εγκώμιο του εκρηκτικού άσου.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έφερα τον Ματέο στην Πιατσέντζα, είναι ένας παίκτης που θα δώσει πολλά στην ομάδα μας. Έχει κερδίσει μεγάλη εμπειρία τα τελευταία χρόνια, αγωνιζόμενος μεταξύ ξένων πρωταθλημάτων και της Superlega. Του εξήγησα το νέο του έργο και το δέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό. Ο Πάρις θα διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο για εμάς και είναι ένας άνθρωπος που η αποφασιστικότητα και η προσωπικότητά του τον χαρακτηρίζουν πάντα”

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...