A2

Λιώσης: «Φαβορί ο Πορφύρας»

Λιώσης: «Φαβορί ο Πορφύρας»

Μονομαχία κορυφής το Σάββατο στις 20.00 στο «Π.Σαλπέας» όπου για την 10η αγωνιστική του Α2 υποομίλου γυναικών, ο πρωτοπόρος Πορφύρας υποδέχεται τον δεύτερο και αήττητο Ηλυσιακό.  Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Κώστας Λιώσης σχολίασε στο Volleyplanet.gr για το συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Πρόκειται για ένα κλασικό ματς του πρώτου με τον δεύτερο. Ο Πορφύρας είναι το φαβορί της αναμέτρησης αφού βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας και παίζει στην έδρα του. Είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που αν και υποβιβάστηκε πέρυσι από την Α1, διατήρησε τον κορμό της ενώ τα αποτελέσματα που έχει φέρει και η απώλεια ενός μόνο σετ σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Αιγάλεω, μιλούν από μόνα τους.

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, μέσα σε μια ζεστή έδρα, ανάμεσα σε  δύο ομάδες  που μπορούν να προσφέρουν σπουδαίο θέαμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες για να το παρακολουθήσουν.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...