A2

Λύρα : «Όταν κερδίζει η ομάδα κερδίζει και ο αθλητής»

Λύρα : «Όταν κερδίζει η ομάδα κερδίζει και ο αθλητής»

Αισιόδοξη πως θα πραγματοποιήσει μια εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της ΑΕΚ και θα πανηγυρίσει την επιστροφή της ομάδας στην Α1, δήλωσε η Μαριαλένα Λύρα…

Στο επίσημο site της Ερασιτεχνικής, AEK.GR, έκανε δηλώσεις η αθλήτρια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, Μαριαλένα Λύρα, που φέτος θα προσφέρει όσα μπορεί για να επιστρέψει η ομάδα στην Α΄ κατηγορία.

Οι δηλώσεις της Λύρα

Για τον λόγο που ήρθε στην ΑΕΚ «Σημαντικό κομμάτι ήταν η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο προπονητής της ομάδας όπως και ο πρωταγωνιστικός ρόλος που θέλει να έχει η ΑΕΚ στην Pre League».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ δήλωσε «Γνωρίζω ότι ο κόσμος στηρίζει στο έπακρο κάθε τμήμα του ερασιτέχνη και πιστεύω ότι με τις φετινές μας εμφανίσεις θα βρίσκεται ακόμα πιο κοντά μας».

Για τους ατομικούς της στόχους αλλά και της ομάδας «Πρωταρχικός μου στόχος είναι ο στόχος της ομάδας, δηλαδή η άνοδος και κατά δεύτερον αλλά εξίσου σημαντικό να κάνω μια πολύ καλή σεζόν».

Για το αν θα «κερδίσει» πράγματα από την παρουσία της στην ΑΕΚ «Όταν κερδίζει η ομάδα κερδίζει και ο αθλητής, οπότε με βάση το παραπάνω θεωρώ ότι θα κερδίσω πολλά και εγώ προσωπικά».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...