PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Λύση συνεργασίας με Ατσιδαύτη

Λύση συνεργασίας με Ατσιδαύτη

Την λύση της συνεργασίας του με τον Στέλιο Ατσιδαύτη ανακοίνωσε ο Πανιώνιος που εύχεται καλή συνέχεια στον Έλληνα τεχνικό και ξεκινά τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα οι Ακαδημίες των «κυανέρυθρων» ανακοίνωσαν την έναρξη δοκιμαστικών προπονήσεων για παιδιά από 10 εως 15 ετών..

Η ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Preleague βρήκε τον Πανιώνιο εκτός τελικών play-off ανόδου και την λύση της συνεργασίας του με τον Ατσιδαύτη.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ κ. Στέλιο Ατσιδαύτη.

Ο κ. Ατσιδαύτης μετά την συνάντηση που είχε με μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου δήλωσε «ευχαριστώ θερμά τον Πανιώνιο για την συνεργασία και την στήριξη. Κρατάω μόνο όμορφες αναμνήσεις από την φετινή χρονιά».

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. τον ευχαριστεί και του εύχεται καλή συνέχεια.

Trial στους «Κυανέρυθρους»

panionios_dokimastika_paidon_2018

Την ίδια ώρα οι «κυανέρυθρες» Ακαδημίες σχεδιάζουν ήδη την επόμενη χρονιά ανακοινώνοντας την έναρξη δοκιμαστικών προπονήσεων για παιδιά από 10 έως 15 ετών που θα στελεχώσουν τα τμήματα Παίδων-Παμπαίδων του 2018-2019.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...