ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ιωαννίδης: «Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για τη συνεργασία»

paok_2007women

Με την ευκαιρία της λήξης της συνεργασίας του προπονητή της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ Κώστα Ιωαννίδη, ο ίδιος ευχαρίστη το Δικέφαλο για την συνεργασία.

«Και εγώ με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον Α.Σ. ΠΑΟΚ για την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία φέτος, με την κατάκτηση του ντάμπλ και μάλιστα αήτητοι! Ευχαριστώ, επίσης, τις αθλήτριες μου, καθώς και τους κκ. Αμοιρίδη και Χατζηβασιλειάδη για όλα. Εύχομαι καλή συνέχεια», δήλωσε ο μέχρι πρότινος προπονητής του ΠΑΟΚ στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη.

Παράλληλα, ο Γενικός Αρχηγός του Τμήματος Βόλεϊ Γυναικών, κ. Γιώργος Βασιλειάδης, είχε δηλώσει μια μέρα νωρίτερα:

«Το Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Α.Σ. ΠΑΟΚ εκφράζει την ευαρέσκειά της και ευχαριστεί παράλληλα εκ βαθέων τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ κ. Κώστα Ιωαννίδη, για την άψογη επαγγελματική συνεργασία μας την απελθούσα αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Η γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία μας σε πάρα πολλούς τομείς απέφερε τους αναμενόμενους καρπούς που στοχοθετήθηκαν ευθύς εξ εξαρχής, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β΄ Εθνική Κατηγορία, παράλληλα με την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ!

Το Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών εύχεται στον προπονητή κ. Κώστα Ιωαννίδη ολόψυχα καλή τύχη και καλή συνέχεια στη περαιτέρω αθλητική – προπονητική και επαγγελματική του πορεία, με ευόδωση και επιτυχή έκβαση όλων των τιθέμενων στόχων από την πλευρά του.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ