ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μάχη για τα… προημιτελικά

Μάχη για τα… προημιτελικά

Με στόχο μια θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών Πορφύρας και Μακεδόνες Αξιού κοντράρονται απόψε (21:45) στο κλειστό του Πειραιά σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Ημέρα Κυπέλλου για Πορφύρα και Μακεδόνες Αξιού η αποψινή με τις δύο ομάδες να δηλώνουν έτοιμες και αποφασισμένες να διεκδικήσουν την παρουσία τους στους 8 της διοργάνωσης.

Ο Πορφύρας του Βασίλη Πανδή θέλει να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρας και απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Στην ομάδα του Πειραιά επικρατεί αισιοδοξία με την ανακοίνωση των «ροσσινέρι» να αναφέρει μεταξύ άλλων για το παιχνίδι «Επειδή, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το «χούϊ», πολύ απλά, πάμε να αγωνισθούμε με όλες τις δυνάμεις μας και ότι θέλει ας γίνει. Αλλά, να αρχίσουμε και να τελειώσουμε τον αγώνα σαν πολεμιστές».

Από την άλλη οι Μακεδόνες Αξιού χωρίς προβλήματα και απουσίες θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά τους αποτελέσματα και να πάρουν την πρόκριση. Η Κιέρα Χολστ αναμένεται να είναι σε ένα ακόμη παιχνίδι η αιχμή της επίθεσης με την Τεξανή ακραία να είναι σε καλή κατάσταση έχοντας αναδειχθεί πρόσφατα και MVP της 13ης αγωνιστικής της Α 1.

Μάλιστα οι δύο ομάδες πέραν της αποψινής αναμέτρησης τους αναμένεται να συναντηθούν εκ νέου το Σάββατο στο ίδιο γήπεδο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (31/1)

ΑΟ Θήρας – Αίας Ευόσμου

ΜΑΣ Νέα Γενεά – Ολυμπιακός

ΑΟ Μαρκόπουλου – ΓΣ Ηλιούπολης

ΑΟΝ Αμαζόνες – ΑΟ Ηλυσιακός

Πανναξιακός – Άρης

ΠΑΟΚ – Θέτιδα Βούλας

ΑΣΠ Κόρινθος – Ηρακλής Κηφισιάς