CHAMPIONS LEAGUE

Μάχη πρόκρισης για ΠΑΟΚ

Μάχη πρόκρισης για ΠΑΟΚ

Να μείνει όρθιος στην Κωνσταντινούπολη και να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στον Γ γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ κόντρα στην BBSK θέλει ο ΠΑΟΚ ο οποίος στο επιβλητικό Hidayet Turkoglu Sport Salonu (31/10, 16:00) καλείται να υπερασπίσει το 3-2 του πρώτου αγώνα…

Το πλήγμα της απουσίας του Αλεξάνταρ Σαφράνοβιτς μπορεί να είναι μεγάλο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ καλείται να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη και να παρουσιαστεί δυνατός απέναντι στην BBSK στην Κωνσταντινούπολη.

Εκεί όπου ο Δικέφαλος του Βορρά θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στον Γ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τους Ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για την σημερινή μονομαχία ο Σέρτζιου Στάνκου δεν υπολογίζει τον Ισραηλινό ακραίο που υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, ωστόσο στον αντίποδα ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει πολλά από τον Χιμένεθ ο οποίος αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του και να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Το έργο των «ασπρόμαυρων» αναμένεται εξαιρετικά δύσκολο απέναντι στην BBSK η οποία θέλει να εκμεταλλευθεί την έδρα της και να φθάσει στην ανατροπή που ξεκίνησε στην Πυλαία.

Την Κυριακή για το τουρκικό πρωτάθλημα η BSSK έκανε απογοητευτική εμφάνιση και ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μιλάς Μπελεντιγιέσι με 3-0 (25-15, 25-09, 25-21). Στο τουρκικό πρωτάθλημα μετά από 5 αγώνες η BSSK βρίσκεται στην 7η θέση με 3 νίκες και 2 ήττες.

Για να εξασφαλίσει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση, αναζητά τη νίκη με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, ενώ σε περίπτωση ήττας με 3-2 η πρόκριση θα παιχθεί στο χρυσό σετ. Αντίθετα με ήττα 3-0 ή 3-1 η BSSK θα πάρει το εισιτήριο προς τον Γ γύρο του θεσμού.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ προκριθεί στον γ΄προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει είτε την γερμανική Φρανκφούρτη του Βασίλη Κωστόπουλου, είτε την αυστριακή Ποσογίλνιτσα. Στον πρώτο αγώνα η γερμανική ομάδα νίκησε στην έδρα της 3-0 σετ και η ρεβάνς θα γίνει αύριο Τετάρτη 31/10 στις 18.00.