Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Μάχη» στη Βόχα!

«Μάχη» στη Βόχα!

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τον Παμβοχαϊκό που θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να δυσκολέψει στο έπακρο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την Κυριακή (2/11, 19.00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η μάχη της Βόχας… αναμένεται σκληρή αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν δείξει εξαιρετικά δείγματα, έχουν από τέσσερις ξένους στα ρόστερ τους ενώ έχουν και … παρελθόν! Από τη σεζόν 2011-12 όταν ανέβηκε ο Παμβοχαϊκός στη Volleyleague οι δύο ομάδες έχουν από 3 νίκες σε συνολικά 6 αναμετρήσεις με τον Εθνικό να έχει το τελευταίο σερί με 3-0.

Ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού, Δημήτρης Ζήσης, μιλώντας στο Volleyplanet για την αναμέτρηση τόνισε: «Δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο ματς για εμάς και πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Γιώργος Κλαρούδας σε δηλώσεις του στη Volleyleague τόνισε: «Ο Εθνικός αν και είναι πιο αδύναμος από πέρυσι παραμένει ομάδα δυνατή σε όλους τους τομείς. Εχει διαφορετική δυναμική εντός έδρας σε σχέση με εκτός έδρας. Ακόμα είμαστε στην αρχή και οι ομάδες δεν έχουν παρουσιάσει τη πραγματική τους αξία. Στη πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό η ομάδα μου έδειξε δύο πρόσωπα. Στο 1ο σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί. Πέσαμε σε έναν καλό Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε καλό σερβίς και είναι ένα σημαντικό όπλο ειδικά στην έδρα μας. Θέλουμε να είναι ο κόσμος στο γήπεδο. Η παρουσία του μας βοηθάει και θέλουμε να τον κερδίσουμε με τις εμφανίσεις μας. Είναι αρχή του πρωταθλήματος αλλά σιγά, σιγά θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Η αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στην Αθήνα από το Σάββατο και ο Σάκης Μουστακίδης που έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του δήλωσε: «Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Εθνικό. Είναι πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Διαφωνώ με αυτούς που υποστηρίζουν πως είμαστε ομάδα έδρας. Μπορούμε να παίξουμε καλά και εκτός έδρας και το δείξαμε και στο περσινό πρωτάθλημα. Ο Εθνικός έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και παίζει δυνατά και εκτός έδρας. Είμαστε σε καλό δρόμο. Ο Παμβοχαϊκός έχει τα δυνατά του σημεία αλλά έχει και αδύνατα σημεία που θα προσπαθήσουμε να εκμεταλευτούμε.. Περιμένω το Βραχάτι καλύτερο απ΄ ότι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και πάμε για μια μεγάλη δοκιμασία».

Το Σάββατο (1/11) τα αποτελέσματα των αγώνων είχαν ως εξής:

Άρης – Ολυμπιακός ΣΦΠ 0-3 
ΓΣ Λαμίας – ΠΑΟΚ 2-3
Φοίνικας Σύρου – Ένωση Τούμπας 3-1
ΑΕΚ – Α.Ο Κηφισιάς 0-3

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014
Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» Βόχας 19.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος, Λιναρδάτος. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου
Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
Γυμναστήριο Πανελληνίου Κυψέλη 19.00: Παναθηναϊκος – Α.Ο. Ορεστιάδος (Novasports)
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Μαριδάκης, Δαλέκου. Γραμματεία: Λιάκου.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...