Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Maddy Kline στον Άρη

maddy_kline_aris_2020

Την απόκτηση της 23χρονης Αμερικανίδας ακραίας Maddy Kline ανακοίνωσε ο Άρης που σιγά-σιγά ολοκληρώνει το ρόστερ του εν όψει της νέας χρονιάς…

Η νεαρή ακραία που ξεκίνησε την καριέρας της από το Πανεπιστήμιο UNC Wilmington, την περσινή χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα Σουηδίας με την Englelholm και ταυτόχρονα αναδείχθηκε καλύτερη ακραία του πρωταθλήματος.     

Η Maddy Kline στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Άρη δήλωσε «Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη με το γεγονός πως θα παίξω την επόμενη σέζον στον Άρη Θεσσαλονίκης και στην πανέμορφη Ελλάδα! Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που οι υπεύθυνοι αυτού του σωματείου με πλούσια και εντυπωσιακή ιστορία με εμπιστεύτηκαν. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό καθημερινά, ώστε να τιμάω την ιστορία του συλλόγου με όλες μου τις δυνάμεις».

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αμερικάνα Maddy Kline

Η Kline είναι γεννημένη στις 15-07-1997, έχει ύψος 1.86 και θα αγωνίζεται ως ακραία. Την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε, αγωνίστηκε στην Σουηδική Englelholm, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Σουηδίας και μάλιστα η ίδια αναδείχθηκε καλύτερη ακραία του πρωταθλήματος .

Η νέα μας αθλήτρια είναι γεννημένη στο Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια και αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο UNC Wilmington.