ΔΙΕΘΝΗ

Μάγια… τίτλου στη Μόσχα (fotos)

Μάγια… τίτλου στη Μόσχα (fotos)

Έπειτα από 8 χρόνια στην Τουρκία, η διεθνής μπλοκέρ της Κροατίας, Μάγια Πόλιακ θα συνεχίσει την καριέρα της στη Ρωσική Λίγκα με την πρωταθλήτρια Ντιναμό.

poljiak­_maja 7

Με τη φανέλα της Εξατσίμπασι τα τελευταία πέντε χρόνια η πρώην 33χρονη άσος της Βακιφμπανκ, έζησε μεγάλες στιγμές, καθώς πέρα από τους εγχώριους τίτλους τη σεζόν 2014-2015 στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ το 2015 κατέκτησε και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Συλλόγων.

poljiak 9

Για την κορυφαία όμως μπλοκέρ των δύο τελευταίων διοργανώσεων, που παλιότερα με την παρέα της δικιάς μας Γκλιγκόροβιτς είχε “κολάσει” τους φίλους του βόλεϊ με την  σέξι φωτογράφηση της Εθνικής Κροατίας,  το κεφάλαιο “Τουρκία” φαίνεται πως έκλεισε μετά από 8 χρόνια παρουσίας στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, καθώς υπέγραψε προσύμφωνο με την Ντιναμό Μόσχας.

poljiak5 poljiak 1 poljiak 2

Αποστολή της όμορφης Κροάτισσας στη ρωσική πρωτεύουσα θα είναι μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της η διατήρηση του εγχώριου τίτλου και η επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του Champions League ξανά μετά το 1977.

3

poljiak 8maja-poljak4maja-poljak 10

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...