PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μαλακατές : «Θα επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει» (vd)

Μαλακατές : «Θα επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει» (vd)

Η επανεκκίνηση του Παναθηναϊκού στις γυναίκες θα πραγματοποιηθεί από την Preleague με τον Τάκη Μαλακατέ να δηλώνει αισιόδοξος για την επόμενη μέρα του Ερασιτέχνη υπογραμμίζοντας πως αποκλειστικός στόχος των «πράσινων» είναι η επιστροφή στην Α1 γυναικών και η δημιουργία ομάδας που θα διεκδικεί εκ νέου τίτλους…

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τις αγωνιστικές δραστηριότητες το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού επιστρέφει από την Preleague.

Μια επιστροφή που θα γίνει με… ντέρμπι καθώς οι «πράσινες» του Κυριάκου Καμπερίδη θα αντιμετωπίσουν τον φιλόδοξο ΠΑΟΚ σε ένα άκρως ανταγωνιστικό φέτος πρωτάθλημα.

Ο Τάκης Μαλακατές εκπροσώπησε τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στην κλήρωση και σχολίασε  το νέο ξεκίνημα της ομάδας τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο υπογραμμίζοντας «Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στην Preleague σηματοδοτεί μια ευτυχή εξέλιξη στον Ερασιτέχνη που είναι η ανάληψη της προεδρίας από τον κύριο Γιαννακόπουλο με ότι ευχάριστο αυτό σηματοδοτεί.

Δυστυχώς είχαμε όλες τις περιπέτειες που αναγκαστήκαμε να ξεκινήσουμε την προσπάθεια από αυτή την κατηγορία. Στόχος όλων είναι η άμεση επιστροφή εκεί όπου πραγματικά ανήκει ο Παναθηναϊκός για να διεκδικήσει στην πορεία αυτό που διεκδικούσε πάντα. Τίτλους.

Αναφερόμενος στις μεταγραφές και τον στόχο της ομάδας ο κ. Μαλακατές τόνισε  «Η ομάδα έχει δρομολογηθεί από τον κ. Καμπερίδη και είναι πάρα πολύ αξιόλογη. Θεωρώ πως ο στόχος μας θα επιτευχθεί και όλοι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Παίκτριες, προπονητές, διοίκηση θα επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει να βρίσκεται.

Για την Preleague και το πόσο ανταγωνιστικη αναμένεται ο Τάκης Μαλακατές δήλωσε «Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, υπάρχουν αξιόλογες ομάδες. Εμείς πιστεύουμε στην δική μας ομάδα και τον στόχο που έχουμε βάλει. Η Preleague για εμάς είναι μια καινούργια κατηγορία. Σίγουρα υπάρχουν ιστορικά σωματεία, αλλά το τι θα παρουσιάσουν στο γήπεδο δεν το ξέρουμε. Στην ουσία είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα που θέλει προσοχή και δεν μπορεί να πάει κανείς χωρίς να υπολογίσει όλους τους αντιπάλους του για να πετύχει τους στόχους του.

Εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, ξέρουμε ποια είναι η ομάδα που στήνουμε, αλλά πρέπει με σεβασμό απέναντι σε κάθε αντίπαλο  και με πολύ δουλειά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε εις πέρας τον στόχο που έχει θέσει η διοίκηση και που δεν είναι άλλος από την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία  και από εκεί και πέρα στη δημιουργία ομάδας που θα διεκδικεί πρωταθλήματα».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...