BEACH VOLLEY

Μαναβή / Τσοπούλου : «Αυτό είναι μόνο η αρχή»

Μαναβή / Τσοπούλου : «Αυτό είναι μόνο η αρχή»

Η αυλαία στην Ίο έπεσε με τον ιδανικότερο τρόπο για τις Μαναβή/Τσοπούλου που με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος και λαμπερά χαμόγελα αφιέρωσαν τη νίκη στην Μαρία Τσιαρτσιάνη και ευχήθηκαν αυτή η επιτυχία να είναι η αρχή για ακόμη πολλές στο μέλλον.

Με ένα τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας και με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος της η Δήμητρα Μαναβή στις πρώτες της δηλώσεις τόνισε «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που και το πρώτο μας χρυσό ήρθε στην Ελλάδα», για να συμπληρώσει η Κωνσταντίνα Τσοπούλου «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες για αυτό το αποτέλεσμα. Ήρθαμε με στόχο να είμαστε τελικό και το καταφέραμε. Όχι μόνο τα καταφέραμε αλλά πήραμε το χρυσό που είναι το πρώτο στην FIVB. Είναι μόνο η αρχή. Πιστεύουμε και  ελπίζουμε σε ακόμη περισσότερα».

Αναφορικά με το πώς έζησαν την διοργάνωση στην Ίο η Τσοπούλου τόνισε «Ήταν μια καταπληκτική διοργάνωση. Παίζαμε στην χώρα μας και αυτό είναι όμορφο και πολύ σημαντικό για εμάς. Ελπίζουμε να καθιερωθεί και να είμαστε εδώ και στην συνέχεια Η αλήθεια είναι πως είχε να γίνει πολλά χρόνια παγκόσμια διοργάνωση στην χώρα μας. Ελπίζω να καθιερωθεί γιατί είναι μια διοργάνωση πάρα πολύ σημαντική και η χώρα μας ενδείκνυται για τέτοιες διοργανώσεις. Το Beach volley πιστεύω πως επιστρέφει. Ήδη είμαστε δύο ομάδες που αγωνιζόμαστε συστηματικά στο εξωτερικό, ακλουθώντας του World Tour της FIVB κυνηγώντας τους Ολυμπιακούς αγώνες και είμαστε σε τροχιά ολυμπιακής πρόκρισης. Για αυτό είναι και πολύ όμορφο»…

Για το που αφιερώνουν την κορυφή και το χρυσό της Ίου η απάντηση δεν άργησε να βγει από τις Θεσσαλονικιές με την Δήμητρα Μαναβή να δηλώνει «Οφείλω να το αφιερώσω στην Μαρία Τσιαρτσιάνη. Χάρης αυτή είμαι εδώ που είμαι. Περίμενα να έρθει το χρυσό για να τις το αφιερώσω. Δεν ήθελα κάτι λιγότερο για αυτήν.

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Τσοπούλου υπογράμμισε «Και εγώ το αφιερώνω στην προπονήτριά μας, την Μαρία Τσιαρτσιάνη. Είναι μαζί μας. Υπάρχουν πάρα πολλές δυσκολίες και αυτή είναι πάντα κοντά μας και μας βοηθά πάρα πολύ.

Το πρόγραμμα για τις Μαναβή/Τσοπούλου παραμένει δύσκολο καθώς ακολουθεί το πρώτο Continental Cup στον Σχοινιά και την Αθήνα όπου το αποτέλεσμα του μετρά για την Ολυμπιακή πρόκριση.

Η Κωνσταντίνα Τσοπούλου τόνισε «Τώρα ακολουθεί η πρώτη φάση του Continental Cup που είναι στον Σχοινιά στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτό ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να πάμε με ψυχολογία και πιο έτοιμες γίνεται»…

Εξέδρα με… Σιώπη – Ρισβάνη

Στην εξέδρα την παράσταση έκλεψαν οι Σιώπης-Ρισβάνης. Οι δύο διεθνής ποδοσφαιριστές από την στιγμή που κάθισαν στην κεντρική εξέδρα δεν σταμάτησαν να υποστηρίζουν τις Θεσσαλονικιές και να ξεσηκώνουν τους φιλάθλους υπέρ της ελληνικής ομάδας.

Με ένα μεγάλο χαμόγελο η Δήμητρα Μαναβή τόνισε «Για αυτό μας αρέσει να αγωνιζόμαστε στην Ελλάδα, γιατί οι Έλληνες αγαπάνε τον αθλητισμό, αγαπάνε την Ελλάδα να κερδίζει. Αυτό που έζησαν αυτοί έξω, το ζήσαμε και εμείς μέσα στο γήπεδο. Νιώσαμε το πάθος τους και φθάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα».