PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μανώλικα : «Στόχος μας η 5άδα» (video)

Μανώλικα : «Στόχος μας η 5άδα» (video)

Με χαμόγελα ικανοποίησης ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση κόντρα στην Κόρινθο οι αθλήτριες του Αιγάλεω που κατέκτησαν το τρίποντο στην αυλαία της Preleague. Εύα Μανώλικα και Μαρία Θώδη ήταν εκ των πρωταγωνιστών του City και στις δηλώσεις τους έδειξαν αισιόδοξες για την ομάδα τους στην φετινή Preleague.

Η πρεμιέρα του Αιγάλεω στην Preleague συνδυάστηκε με νίκη, καθώς οι «κυανόλευκες» της Αγγελικής Αντωνιάδου επικράτησαν 3-1 της «μαχητικής» Κορίνθου και πανηγύρισαν το τρίποντο.

Ένα τρίποντο που δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στις νεαρές αθλήτριες του City, οι οποίες ξεκίνησαν δυνάτα το παιχνίδι προηγούμενες 2-0 και άντεξαν στην αντεπίθεση των «ερυθρόλευκων» που μείωσαν σε 2-1 και έφθασαν μια ανάσα απο το 2-2 όταν είχαν το προβάδισμα με 17-21. Ωστόσο εκεί το πάθος και ένα σερί από τις Θώδη-Πατεράκη έφερε την ανατροπή για τις γηπεδούχες που με πόντο της Κορίνθιας ακραίας έγραψαν το 25-23 και το 3-1.

Μανώλικα : «Στόχος μας η 5άδα»

Η Εύα Μανώλικα που είχε καθοριστικούς πόντους στην αναμέτρηση, αναφερόμενη στην πρώτη νίκη της χρονιάς τόνισε «Είμαστε πολύχαρούμενες. Νικήσαμε 3-1. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να πιέσουμε λίγο παραπάνω στο τρίτο σετ και να πάει 3-0. Δεν τα καταφέραμε. Πολύ δυνατή ομάδα η Κόρινθος. Συγχαρητήρια που βρήκαν τη δύναμη να γυρίσουν το ματς. Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενες που πήραμε τη νίκη και ξεκινάμε με το δεξί το πρωτάθλημα».

Όσο για την συνέχεια και τους στόχους της φετινής χρονιάς η νεαρή κεντρικός του City υπογράμμισε «Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Στόχος είναι να μπούμε στην 5άδα. Ξεκινήσαμε καλά. Νομίζω ότι με δουλειά, κόπο και συγκέντρωση θα τα καταφέρουμε».

Θώδη : «Πιστεύω στην ομάδα μου»

Η Μαρία Θώδη με το «καλημέρα» έδειξε τα διαπιστευτήρια της στα επίσημα παιχνίδια του Αιγάλεω, κερδίζοντας το χειροκρότημα των φιλάθλων που περιμένουν αρκετά από την ίδια.

Η νεαρή Κορίνθια άσος δήλωσε για τη νίκη «Οι πρεμιέρες πάντα έχουν άγχος. Θεωρώ όμως ότι εμείς δεν είχαμε αγχος. Πιέσαμε στο σέρβις, πήγαμε καλά για αρχή, μπορούμε σίγουρα να πάμε καλύτερα. Η Κόρινθος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στη συνέχεια έχουμε δύσκολα παιχνίδια, αφού η Preleague είναι ανταγωνιστική, αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και πιστεύω πως θα τα πάμε πάρα πολύ καλα».

Σχολιάζοντας για την συνέχεια συμπλήρωσε «Δεν θεωρώ πως είναι σωστό να μιλάμε απο τώρα για θέσεις, για φαβορί ή αουτσάϊντερ, γιατί όλες σχεδόν οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Έχουν έμπειρες αθλήτριες. Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου. Είμαστε μικρές σε ηλικία, έχουμε πείσμα, πάθος και θεωρώ πως θα πάμε όσο καλύτερα γίνεται».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...