ΔΙΕΘΝΗ

Ο… Μαραντόνα, η Κιόση και η Τρεντίνο

Ο… Μαραντόνα, η Κιόση και η Τρεντίνο

Στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της έχει μπει η ιταλική Τρεντίνο Ρόσα, της διεθνούς άσου μας, Ελένης Κιόση, ενόψει της φετινής σεζόν της Serie A2 Γυναικών στην Ιταλία, με την αρχηγό της Εθνικής μας να αρνείται τον ρόλο του… Αργεντινού Θεού της μπάλας και αποθεώνει την ομαδικότητα!

trentino_rossa 2

Στην παρθενική συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα η ομάδα της Τρεντίνο Ρόσα σε ρεστοράν στις όχθες της λίμνης Caldonazzo, στο Calceranica, έγινε μια σύντομη και ανεπίσημη γνωριμία της ομάδας, μετά την καθιερωμένη συζήτηση και φωτογράφηση στα «τζιαλομπλού». Από την “πρώτη” της ομάδας, απουσίαζαν μόνο η διεθνής άσος της Ουγγαρίας, Μπερναντέτ Ντεκανί, λόγω των διεθνών της υποχρεώσεων και η νεαρή Ιλένια Μόρο, που μετείχε στο Μικιελέτο, στα τελικά του ιταλικού πρωταθλήματος νεανίδων μπιτς βόλεϊ.

Στη συνέχεια παρουσία του προέδρου, Ρομπέρτο Ποστάλ και του προπονητή Νικόλα Νέγκρο η Θεσσαλονικιά διαγώνιος με τον αυθορμητισμό, αλλά και το στυλ που τη διακρίνουν, σε συνέντευξη που παραχώρησε αρνήθηκε τον ρόλο της «μπόμπερ», αφού δεν είναι ο… Μαραντόνα και για να πάει καλά η ομάδα απαιτείται η συμμετοχή όλων!

trentino_rossa 3

«Τo βόλεϊ είναι ομαδικό σπορ και δεν χρειάζεται τον… Μαραντόνα, να πάρει μόνος του την μπάλα και να βάλει γκολ! Κατά την προσωπική μου άποψη εξαρτάται από όλες τις παίκτριες της ομάδας, ακόμη κι αν μια παίκτρια πετύχει 25-30 πόντους, όλοι θα έχουν δουλέψει για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Αλλά όλοι έχουν μερίδιο σε αυτό οι αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο η διοίκηση, όλοι πρέπει να είναι ένα…».

Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται και τα πρώτα φιλικά, που θα δείξουν το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας ενόψει των επίσημων φετινών “αποκαλυπτηρίων” της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, στις 8 Οκτωβρίου στο Sanbapolis με αντίπαλο, την Αρτζεντάριο, παλιά ομάδα του νυν τεχνικού του Πανναξιακού, Κώστα Παπαδόπουλου.

Fotos: Alessio Marchi – Trentino Rosa

Δείτε στο video το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων της Κιόση

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...