Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μαργαρίτης : Ο Ανατολιωτάκης παρασύρεται σε λάθη

Μαργαρίτης : Ο Ανατολιωτάκης παρασύρεται σε λάθη

Ανακοίνωση απάντηση για τα όσα ανέφερε ο Ανδρέας Ανατολιωτάκη με δηλώσεις του στον Novasports Fm για τον ίδιο προχώρησε ο Κώστας Μαργαρίτης…

Συνέχεια στα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή Playball του Novasports FM  o Ανδρέας Ανατολιωτάκης έδωσε ο μάνατζερ των Πέτρογλου, Παγιάν, Ανδρεάδη και πολλών ακόμη αθλητών Κώστας Μαργαρίτης.

Η ανακοίνωση του Κώστα Μαργαρίτη

«Με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του κ. Ανατολιωτακη στο NOVA ΣΠΟΡ FM και τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και αποπροσανατολισμού της φίλαθλης κοινής γνώμης από τα αληθινά γεγονότα, με την εμπλοκή του ονόματος μου σε σχετικές αναφορές του, θα ήθελα προς αποκατάσταση της αλήθειας, να δηλώσω τα εξής:
α. Ο κ. Ανατολιωτακης δήλωσε κατά λέξη ότι με είδε να κρατάω σφραγίδες και να φτιάχνω συμβόλαια παικτών. Θα τον παρακαλούσα εφόσον με είδε, να δηλώσει δημόσια πότε, που, και τυχόν παρουσία άλλων παρευρισκόμενων, άλλως τον παρακαλώ να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Το να θίγεις απρόκλητα την προσωπική και επαγγελματική υπόληψη ανθρώπων για να ρίξεις ευθύνες αλλού, εθελοτυφλώντας για τα πραγματικά αίτια, μας γυρνάει πολλά χρόνια πίσω και δεν αρμόζει στις ιδέες που πρεσβεύει η ΑΕΚ. Ο κ. Ανατολιωτακης μιλώντας με τη δύναμη της εξουσίας που του δίνει εκ θέσεως ο αγνός λαός της ΑΕΚ, παρασύρεται σε λάθη όπως μου απέδειξε εμφαντικά σε λίγες αλλά έντονες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε μαζί μου τις τελευταίες μέρες. Εγώ από την πλευρά μου για την αναλήθεια στο δημόσιο λόγο του, επικαλούμαι την κα Ματίνα Ευγενίου που εκπροσωπεί τη διοίκηση της ΑΕΚ στο τμήμα βόλεϊ τους τελευταίους μήνες, (έχοντας την στην κατοχή της την σφραγίδα του τμήματος βόλεϊ). και γνωρίζει καταστάσεις και γεγονότα πολύ καλύτερα από
οποιονδήποτε..

β. Αν ο κ. Ανατολιωτακης ανατρέξει στα πεπραγμένα του τμήματος βόλεϊ θα διαπιστώσει ότι η εταιρεία αντιπροσώπευσης παικτών που εκπροσωπώ έχει αναδειχθεί σε χορηγό της ΑΕΚ από τη στιγμή που δεν έχει καταβληθεί ούτε ένα ευρώ για τις υπηρεσίες που προσέφερε, κάτι που θα έπρεπε ο κος εν δυνάμει πρόεδρος να γνωρίζει και από την παρελθούσα θητεία του στην αντίστοιχη θέση. Από την άλλη, όταν η ΑΕΚ σήκωνε την περυσινή χρονιά ´το πρώτο τίτλο στην ιστορία της, δέχθηκα τις προσωπικές ευχαριστίες από τον τότε Πρόεδρο για τη συνεισφορά μου με εξαιρετικούς παίκτες στην ομάδα της ΑΕΚ προς την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου και μέρες μετά την έκφραση ντροπής που δε μπορούσε για άλλη μια φορά να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα μου. Από εκεί ξεκινάει και το προσωπικό μου λάθος που συνέχισα να ασχολούμαι, βοηθώντας το μεταγραφικό σχέδιο της ΑΕΚ για την τρέχουσα χρονιά, παρά την παρελθούσα ανακολουθία του τμήματος προς την εταιρεία, μόνο και μόνο επειδή σεβάστηκα και εξακολουθώ να σέβομαι την ιδέα της ΑΕΚ και πίστεψα τα λόγια και υποσχέσεις των εκπροσώπων της.

γ. Για την επιβεβαίωση της αλήθειας των ανωτέρων θέσεων μου, είμαι σε θέση για κάθε δημόσια αντιπαράθεση με τους ανθρώπους που αποτέλεσαν ή και αποτελούν τη Διοίκηση της ΑΕΚ και τους υπεύθυνους αυτής και συγκεκριμένα τους Κώστα Παπαδημητρίου, Κώστα Κωλέττη, Κώστα Κοτσάτο, Αλεξη Αλεξιου, Μανο Μακρή, Ζαχαρία Καμαρίκο και φυσικά τον κ. Ανατολιωτακη που οφείλει να αποδείξει με στοιχεία τις προσβλητικές κατηγορίες του.

δ. Για να έχει μια εικόνα ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ, αυτά που εγώ έζησα όλο αυτό το διάστημα από παίκτες που εκπροσωπώ, ένας συγκεκριμένος παίκτης ήθελε να σταματήσει το βόλεϊ επειδή δεν είχε τη δυνατότητα να φάει και σκεφτόταν το εισιτήριο του λεωφορείου για να προσέλθει στην προπόνηση. Άλλος παίκτης δεν είχε λεφτά για ειδικούς πάτους στα παπούτσια του για να παίξει αγώνα και πολλά άλλα. Εκεί δεν υπήρχε άνθρωπος της διοίκησης να δώσει λύση, βρέθηκα προσωπικά και προσπαθούσα από το προσωπικό μου πορτοφόλι να βοηθήσω τα παιδιά από καθαρή λύπηση για το Γολγοθά που περνούσαν και περνάνε. Σε όλα αυτά επικαλούμαι τη μαρτυρία του Θωμά Μαύρου που ήταν κατά περιπτώσεις παρών από καθαρά προσωπικό ενδιαφέρον για το άθλημα του βόλεϊ και ο οποίος δεν επιδέχεται ουδεμίας αμφισβήτησης ότι είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ της ΑΕΚ.

Θα παρακαλούσα τους αξιότιμους δημοσιογράφους της εκπομπής “Playball” του σεβαστού ραδιοφωνικού σταθμού NOVA ΣΠΟΡ FM για την ανάγνωση της παρούσης στην εκπομπή τους προς πληροφόρηση του φιλάθλου κοινού για την άλλη διάσταση των γεγονότων στα οποία αναφέρθηκε ο εν δυνάμει Πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Ανατολιωτάκης. Στο αυτό πλαίσιο, η παρούσα επιστολή θα σταλεί και προς τους λοιπούς συναδέλφους του αθλητικού ρεπορτάζ για τα περαιτέρω.

Εκτός των ανωτέρω είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστεί προς την αληθινή διάσταση των γεγονότων».