ΔΙΕΘΝΗ

«Μaster Chef» στις νίκες ο Οικονόμου με 2 «διπλά» σε 24 ώρες (vid)

«Μaster Chef» στις νίκες ο Οικονόμου με 2 «διπλά» σε 24 ώρες (vid)

Με ιδανικό τρόπο “έκλεισε” το Σαββατοκύριακο στη Φινλανδία για τον τεχνικό της OrPo, Απόστολο Οικονόμου, ο οποίος ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο ένα “χορταστικό” αγωνιστικό μενού στο πρωτάθλημα, έχοντας τη “συνταγή” της νίκης που θα τον “στείλει” στα πλέι οφ της κανονικής περιόδου.

oikonomou

Η ομάδα του Έλληνα προπονητή μέσα σε ένα 24ωρο πανηγύρισε δυο φορές σε ισάριθμα παιχνίδια εκτός έδρας και επιστρέφει στο Οριβέσι με πέντε πολύτιμους βαθμούς και μία ιστορική διάκριση.

Η αρχή έγινε χθες, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα στο Κοουσάμο όπου η ομάδα του Θεσσαλού τεχνικού βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την Pölkky Kuusamo. Παρόλα αυτά με το χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας και τεράστια ψυχικά αποθέματα η OrPo κατάφερε να φέρει τα σετ στα ίσα και με 23 πόντους της τοπ σκόρερ Ντάγκαν,  να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη με 3-2 (21-25, 25-20, 22-25, 25-19, 15-12).

Με ανεβασμένη λοιπόν ψυχολογία η ομάδα του Οικονόμου μετέβη σήμερα στο Ροβανιέμι, όπου χωρίς να δυσκολευθεί επικράτησε εύκολα με 3-0 (25-16, 25-19, 25-22) της ουραγού WoVo. Το “κερασάκι” στην γλυκύτατη τούρτα του διημέρου, ήταν η 565η συμμετοχή της αθλήτριας της OrPo, Μαρία Τουομίνεν, που πέρασε στο Πάνθεον της Mestaruusliiga ως η παίκτρια με τις περισσότερες παρουσίες στην ιστορία.

Με τις δύο αυτές επιτυχίες η Κυπελλούχος Φινλανδίας έφτασε με 29 βαθμούς και με την 6η θέση “σφράγισε” ουσιαστικά την παρουσία της στα πλέι οφ, όπου ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη είτε με τη σημερινή της αντίπαλο (4η, 35β, είτε την LP Kangasala (3η, 44β), χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η κατάκτηση της 4ης θέσης, αν σημειώσει 3 νίκες ακομη. Πρωτοπόρος είναι με 57 βαθμούς η LP Viesti.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...