ΔΙΕΘΝΗ

Μάθε βόλεϊ από έναν Θρύλο!

Μάθε βόλεϊ από έναν Θρύλο!

Ο Σέρβος Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, Βλαντιμίρ Γκρμπιτς διοργανώνει τον Ιούλιο στο Ζλάτιμπορ καμπ εκμάθησης βόλεϊ για παιδιά/αθλητές από 9-19 ετών.

Σε μια ειδυλλιακή ορεινή περιοχή, στα δυτικά της Σερβίας, ο θρύλος του αθλήματος σε συνεργασία με ειδικούς από το Ινστιτούτο Ορθοπαιδικής του Βελιγραδίου και την Σχολή Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της σερβικής πρωτεύουσας θα πραγματοποιήσει από 1η έως 29 Ιουλίου 4 εβδομαδιαία καμπ (1-8/7, 8-15/7, 15-22/7 και 22-29/7), όπου 100-120 παιδιά με τη συμμετοχή 12 προπονητών θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος.

dom-ucenika-golija

Το κόστος συμμετοχής, που ανέρχεται στα 250 ευρώ, περιλαμβάνει τα έξοδα διαμονής στην πανεπιστημιούπολη Golija και την παροχή τεσσάρων γευμάτων την ημέρα από ειδικό διατροφολόγο, ορθοπεδικές και κινητικές εξετάσεις, τεχνική αξιολόγηση από τις επταήμερες προπονήσεις τους, πέντε t-shirts, τρεις σόρτς, ασφάλιση, έξοδα για μετακινήσεων, τουριστικές ξεναγήσεις και μια συστατική επιστολή του Βλαντιμίρ Γκρμπιτς. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται σε κλειστούς καθώς και σε εξωτερικούς χώρους, ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες και τον αριθμό των συμμετεχόντων. Οι τοπικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μια πισίνα και γυμναστήριο, ενώ τα παιδιά, χωρισμένα σε μικρότερες ομάδες (το μέγιστο 12 παιδιά) ανάλογα με την ηλικία τους θα δουλεύουν με έναν προπονητή, σύμφωνα με πρόγραμμα, που καθορίζεται και επιβλέπεται προσωπικά από τον ίδιο τον Γκρμπιτς.

sportska-dvorana

Στο τέλος του καμπ, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν γραπτή τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων και των επιδόσεων τους, ενώ θα τους δοθούν και συμβουλές για περαιτέρω φυσική και τεχνική τους βελτίωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η καταβολή του ποσού μπορεί να διακανονιστεί και σε τέσσερις δόσεις των 50 ευρώ εκάστη, προκειμένου τα παιδιά/αθλητές να παρακολουθήσουν το καμπ, με την προύπόθεση να έχουν εξοφλήσει πλήρως τη συμμετοχής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα βρούνε περισσότερες πληροφορίες στο http://kampvanjegrbica.rs/en/ ή μπορούν να επικοινωνήσουν στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: office@kampvanjegrbica.rs

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...