A2

Μαύρη σελίδα για Λαμία

Μαύρη σελίδα για Λαμία

Η απόσυρση της συμμετοχής της Λαμίας από την Α2 των ανδρών αποτελεί την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδα της Ρούμελης καθώς αυτή η κίνηση οδηγεί ουσιαστικά σε διάλυση του τμήματος και σε αγωνιστική απραξία αφού δεν θα συμμετάσχει σε κανένα πρωτάθλημα.

Ενός κακού μύρια έπονται αναφέρει η λαϊκή ρήση και αυτό ισχύει στην περίπτωση του ΓΣ Λαμίας…

Μετά τον υποβιβασμό από την Α1 όπου επί σειρά ετών οι “κυανόλευκοι” μεγαλούργησαν, ήρθε μια ακόμη μαύρη και ντροπιαστική σελίδα για την πολυετή ιστορία της.

Η απόσυρση της συμμετοχής του Γυμναστικού από τον Α Όμιλο και τον 2ο υποόμιλο του αποτέλεσε ένα ακόμη μεγάλο σοκ για τους ανθρώπους του βόλεϊ καθώς η Λαμία δεν θα συμμετάσχει σε κανένα πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΟΠΕ, Χρήστος Σύλας, αλλά και διοικούντες της Ομοσπονδίας επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΓΣ Λαμίας Χρήστο Καρβούνη όπου επιβεβαίωσε την είδηση περί αγωνιστικής απραξίας του συλλόγου τη νέα χρονιά.

Έτσι οι τίτλοι τέλους για έναν σύλλογο που δόξασε την Ελλάδα και το ελληνικό βόλεϊ στο εξωτερικό και μέχρι πέρσι ήταν στα σαλόνια της Α1 πέφτουν άδοξα βυθίζοντας σε θλίψει όλους τους υγιείς φίλους του αθλήματος.

Ένα ακόμη βαρύ χτύπημα για το βόλεϊ και την περιφέρεια που χάνει από τον χάρτη μια ομάδα που φρόντισε να έχει δύο συμμετοχές σε τελικούς Κυπέλλου (2007, 2012) και έφτασε μέχρι τους «8» του CEV CUP τις σεζόν 2008-2009 και 2011-2012!

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...