BEACH VOLLEY

Με άλλον… αέρα οι Κουρτίδης/Τσολάκος

Με άλλον… αέρα οι Κουρτίδης/Τσολάκος

Κόντρα στον… Αίολο αλλά και στους ταλαντούχους αδελφούς Μανδηλάρη, το νεοσύστατο δίδυμο από τη Θεσσαλονίκη επικράτησε σε ένα ακόμη δυνατό ματς της σημερινής πρεμιέρας του κυρίως ταμπλό των ανδρών το 2ο Masters τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2015 στη Χώρα Σκοπέλου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ: Παπαϊωάννου Ηλίας

Στο 9-9 του πρώτου σετ ο Θεόφιλος Τσολάκος μετά την υπόδειξη για μπλοκ άουτ της Αθηναίας «ρέφερι», Ιόλης Πανίδη, διαμαρτυρήθηκε και τα νεαρά αδέλφια από τη Χαλκίδα εκμεταλλευόμενοι τον ήδη εκνευρισμό των αντιπάλων τους , λόγω αέρα, ξέφυγαν 11-9. Στη συνέχεια όμως το καλό σερβίς και οι άσοι του Κουρτίδη σε συνδυασμό με τα… αδελφικά λάθη χάρισαν το σετ στους “Μακεδόνες”. Στο δεύτερο σετ ο Άγγελος και ο Βασίλης Μανδηλάρης, πάλεψαν για την ισοφάριση προκειμένου να στείλουν το ματς στο τάι μπρέικ, αλλά μετά το 9-9 η κυριαρχία του Τσολάκου στο φιλέ και το «τεχνικά» χτυπήματα του πρώην ποδοσφαιριστή, Στέλιου Κουρτίδη αλλά «μπαρουτοκαπνισμένου» σε Μasters beach volley, χάρισαν τη νίκη στα «καρντάσια».

«Είμαστε μία ομάδα της… στιγμής με έναν αμυντικό και έναν μπλοκέρ, που μας επηρέασε όμως ο άερας, γιατί σε αντίθεση με μένα, που παίζω πολλά χρόνια bεach volley, ο συμπαίκτης μου από τα παιχνίδια στη σάλα με τον Ηρακλή δεν ήταν συνηθισμένος. Για την μόλις μία προπόνηση που κάναμε για το τουρνουά , είμαι ευχαριστημένος και ελπίζω όσο περνάνε οι ώρες να’ ναι και καλύτερα» τόνισε στο Volleyplanet o Στέλιος Κουρτίδης, που πριν από λίγη ώρα υποδέχθηκε και τη μικρή αδερφή του στη Σκόπελο, Βούλη Κουρτίδη, που σε λίγη ώρα ρίχνεται με τις υπόλοιπες αθλήτριες στη μάχη των προκριματικών γυναικών.