A2

Με coach Αλεξανδρόπουλο και Ρούση, Αριστόπουλο η Παλλήνη

Με coach Αλεξανδρόπουλο και Ρούση, Αριστόπουλο η Παλλήνη

Μετά την εντυπωσιακή πορεία της σεζόν 2015-2016, όπου έφτασε μέχρι τα πλέι οφ ανόδου, η Παλλήνη με “αρχιτέκτονα” τον Έλληνα τεχνικό και δύο “δυνατές” μεταγραφές “χτίζει” την φιλόδοξη φετινή ομάδα με στόχο την διάκριση.

Ο πρώην τεχνικός του ΓΣ Κερατέας παραμένει κοντά στα Μεσόγεια αναλαμβάνοντας το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Α.Ο Παλλήνης. Η ομάδα της Ευγενίας Παπαγεωργίου, που κληρώθηκε φέτος στον 1ο υποόμιλο του Α’ ομίλου της Α2 Ανδρών μαζί με Α.Ο Μαρκοπούλου, ΑΣ Πανερυθραϊκός, ΑΟΝΣ Μίλων, ΑΕΚ Αθηνών, Α.Ο Καλαμάτα 80, ΟΠ Ρεθύμνου, ΟΦΗ και ΣΦΠ Χανίων προχώρησε ήδη στην απόκτηση δύο παικτών με παρουσίες και παραστάσεις από την Volleyleague που αναμένεται να βοηθήσουν το στόχο της ομάδας.

Πρόκειται για τον 28χρονο πρώην πασαδόρο του Παναθηναϊκού, Λυκούργο Ρούση (1.90μ) και τον 26χρονο ακραίο του Πανερυθραϊκού, με παλιότερη θητεία στο “τριφύλλι”, Αλέξανδρο Αριστόπουλο (1.91μ). Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο Δημήτρης Ψάρρης.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...