A2

Επιστροφή Δ. Καζάζη-Λάππα στην ΑΕΚ

Επιστροφή Δ. Καζάζη-Λάππα στην ΑΕΚ

Σε γνώριμα αποδυτήρια θα βρεθούν ξανά έπειτα από πολλά χρόνια ο πρωην προπονητής της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού και ο έμπειρος ακραίος της Κηφισιάς.

Για τον 51χρονο τεχνικό, που μετά την αποχώρηση του γυναικείου τμήματος του “τριφυλλιού” επιστρέφει σε ανδρικό πάγκο, είναι μία συμβολική στιγμή στην καριέρα του, καθώς αποστολή του είναι φέτος να οδηγήσει την “Ένωση” από τα γήπεδα της Α2 Ανδρών στα “σαλόνια” του ελλληνικού βόλεϊ. Ο,τι ακριβώς είχε κάνει, λίγους μήνες αφ’ ότου κρέμασε την φανέλα του, το 2004, όπου μένοντας στον κιτρινόμαυρο πάγκο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, οδήγησε την ΑΕΚ από την Α2 στη μεγάλη κατηγορία.

Lappas foinikas 56

Σε αυτό το στόχο θα έχει τη βοήθεια και του 36χρονου πρώην άσου της Κηφισιάς, Ηλία Λάππα ο οποίος θα αγωνιστεί με το δικέφαλο στο στήθος έπειτα από ακριβώς από 16 ολόκληρα χρόνια, τη σεζόν δηλαδή 2001-2002, έπειτα από ΠΑΟ Κουκακίου, Πανελλήνιο και πριν από Άρη, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Φοίνικα Σύρου και Κηφισιά.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...