ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Με αισιοδοξία στον Παλαμά το Σίτι

Με αισιοδοξία στον Παλαμά το Σίτι

Για τον Παλαμά Καρδίτσας αναχωρεί την Παρασκευή η αποστολή του Αιγάλεω όπου το διήμερο 12-13/3 θα πάρει μέρος στο πανελλήνιο φάιναλ φορ νεανίδων με τη συμμετοχή ακόμη της Ελπιδας Αμπελοκήπων, Μαρκόπουλου και ΕΑΛ.

Πέρυσι η ομάδα του Σίτι στην ίδια πόλη για το F4 κορασίδων που είχε γίνει με βαθμολογία, είχε τερματίσει δεύτερη. Φέτος ελπίζει να ανέβει στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.

Η προπονήτρια της πρωταθλήτριας ΕΣΠΕΔΑ, Αγγελική Αντωνιάδου, δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση στον volleyplanet: «Είναι μια διοργάνωση που θέλουμε να διακριθούμε. Άλλωστε ο Παλαμάς είναι μια γούρικη πόλη για μας αφού πέρυσι εκεί είχαμε πάρει αργυρό μετάλλιο στο φάιναλ φορ του πανελλήνιου κορασίδων.

Πιστεύω ότι πολλά θα κριθούν από την ημέρα που θα βρεθούν τα παιδιά και πόσο συγκεντρωμένα θα μπούμε στο παιχνίδι με την ΕΑΛ. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά ενώ και πέρυσι είχαμε αγωνιστεί στις κορασίδες αλλά ήταν άλλη εποχή άλλο ματς. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πάμε να αγωνιστούμε με καλή ψυχολογία.»

Η πασαδόρος Κατερίνα Βλάχου που πέρυσι στην ίδια πόλη για το φάιναλ φορ κορασίδων είχε αναδειχτεί καλύτερη πασαδόρος, σχολίασε επίσης στον volleyplanet: « Πάμε με αισιοδοξία στη Καρδίτσα σε ένα τουρνουά που θέλουμε να διακριθούμε όπως και πέρυσι. Γνωρίζουμε ότι η ΕΑΛ έχει μια προσθήκη σε σχετικά με πέρυσι ενώ τερμάτισε πρώτη στον ημιτελικό όμιλο που διοργάνωσε στην έδρα της. Όλες οι κοπέλες στο Αιγάλεω είμαστε μια γροθιά και πάμε αποφασισμένες να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχος μας.»

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Final 4 έχει ως εξής:

Σάββατο 12 Μαρτίου, Ημιτελικοί
16:30, ΕΑ Λάρισας – ΑΟ Αιγάλεω
19:00, ΑΟ Μαρκοπούλου – ΑΣ Ελπίς

Κυριακή 13 Μαρτίου
14:30, Αγώνας για 3η – 4η θέση
18:00, Τελικός

*Συνεντευξη Τύπου θα δώσουν στο δημαρχείο της πόλης το απόγευμα της Παρασκευής(18.00) οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων που εχουν προκριθεί στη διοργάνωση.