CEV CUP

Με ψυχολογία για την ανατροπή

Με ψυχολογία για την ανατροπή

Με την ψυχολογία στα ύψη, τον κόσμο στο πλευρό του αλλά και όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους υποδέχεται την Αντβέρπ στην Ερμούπολη ο Φοίνικας Σύρου  έχοντας στόχο να κάνει την ανατροπή και να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλου Συνομοσπονδίας.

Μπορεί η Ευρωπαϊκή αποστολή του Φοίνικα Σύρου να είναι δύσκολη, ωστόσο το timing είναι το καλύτερο για μια ανατροπή…

Μια ανατροπή απέναντι στου Βέλγους της Αντβέρπ που έχουν στις αποσκευές τους το 3-1 του πρώτου αγώνα αλλά οι Πειρατές είναι «φτιαγμένοι» για τη νίκη και την συνέχεια του ευρωπαϊκού τους ονείρου.

Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει οι Συριανοί του Νίκολιτς να επικρατήσουν με 3-0 ή 3-1 και εν συνεχεία να κατακτήσουν το χρυσό σετ…

Σε διαφορετικό αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι θα αποκλειστούν από την συνέχεια του Cev Cup έχοντας όμως μια δεύτερη ευκαιρία στο Τσάλεντζ Καπ.

Ο Ματέο Πάρις έχοντας αναδειχθεί mvp της 1ης αγωνιστικής αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε «Είναι άλλη μία μεγάλη μάχη. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για όλους. Πιστεύουμε όλοι πως μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Πρώτα θα πρέπει να νικήσουμε με 3-0 ή 3-1 σετ και μετά να πάμε για πρόκριση στο “χρυσό” σετ. Πρέπει να οργανώσουμε το παιχνίδι μας και την σκέψη μας και να έχουμε πίστη στη δύναμη της ομάδας. Εάν αυτά τα τρία πράγματα τα κάνουμε σωστά θα καταφέρουμε να προκριθούμε. Και στον πρώτο αγώνα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από ένα σετ. Φυσικά ο κόσμος θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Μας δίνει κουράγιο και δύναμη».

Από την πλευρά της η Αντβέρπ με το που έφθασε στην Σύρου φρόντισε να…. εκμεταλλευθεί τον καλοκαιρινό ήλιο και αμέσως οι Βέλγοι πήγαν… παραλία για μερικές βουτιές στην θάλασσα.

Ευχή όλων στη Σύρο είναι να μείνουν στις… παραλίες και τις extra διακοπές και οι Πειρατές να τους στείλουν στο… Τσάλεντζ Καπ εξασφαλίζοντας οι ίδιοι το καλό εισιτήριο για τους «16» του Συνομοσπονδίας.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίσθηκαν οι Βαλκάνιοι Γιασμίν Χουσεΐνοβιτς από την Βοσνία Ερζεγοβίνη και  Στόγιαν Μπάρεφ από την Βουλγαρία.