ΔΙΕΘΝΗ

Με το… καλημέρα «στα βαθιά» η Παπαφωτίου

Με το… καλημέρα «στα βαθιά» η Παπαφωτίου

Λίγο πριν από την παρθενική της συμμετοχή στο πολωνικό πρωτάθλημα με τη νέα της ομάδα, LKS Λόντζ  η διεθνής πασαδόρος μίλησε στο Volleyplanet για τις πρώτες της εντυπώσεις στην Πολωνία.

“Όλα είναι καλά μέχρι στιγμής, η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη, οι συνθήκες πολύ καλές και οι συμπαίκτριες μου με βοηθούν πολύ να προσαρμοστώ…” τόνισε η Αθηνά Παπαφωτίου στο Volleyplanet, που μετά τον τραυματισμό της στην Ιταλία, ως αθλήτρια της Κονελιάνο, ετοιμάζεται την Τετάρτη να κολυμπήσει πάλι στα… βαθιά,  στην έδρα της συμπολίτισσας και 5ης στη βαθμολογία, Μπουντοβλάνι Λόντζ.

lks_lodz_papafotiou 1

“Την Τετάρτη είναι ο πρώτος αγώνας με την άλλη ομάδα της πόλης, τοπικό ντέρμπι δηλαδή! Προετοιμαζόμαστε για αυτό και προσπαθώ να ενταχθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται στις συνθήκες που παίζει η ομάδα, προσπαθώντας  για το καλύτερο…” τόνισε η Ελληνίδα άοος, που ακόμη πάντως δεν έχει προλάβει να γυρίσει την πόλη, όπου τα πάντα  είναι χιονισμένα.

Ωστόσο, ήδη έχει νιώσει την αγάπη των φίλων της ομάδας που πέρα από τα… ευφάνταστα μηνύματα και τις ευχές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν βλέπουν την ώρα να την καλωσορίσουν και στην “Ατλας Αρένα”.