A2

Με Ξεροβάσιλα οι ‘Ιωνες

Με Ξεροβάσιλα οι ‘Ιωνες

Με τον Βασίλη Ξεροβάσιλα στο πάγκο τους για το υπόλοιπο της σεζόν στην Α2, θα πορευτούν οι Ίωνες. Ο σπουδαίος Μεσσήνιος αθλητής που έγραψε αμέτρητες σελίδες δόξας με τη φανέλα του Μεσσηνιακού και του Ολυμπιακού τις δεκαετίες του ‘70 και του ’80 και οδήγησε πέρυσι μετά από εκπληκτική πορεία την ανδρική ομάδα του ΑΟ Παλλήνης στα μπαράζ ανόδου για την Α1, αναλαμβάνει δύσκολο έργο αφού ο σύλλογος της Νέας Ιωνίας, είναι ουραγός στον Α1 υποόμιλο με τρεις μόνο πόντους.

Το τελευταίο  όμως δεν απασχολεί  τον έμπειρο τεχνικό που σε δηλώσεις του στο Volleyplanet.gr, υποστήριξε: «Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πιστεύω στην ομάδα και στις παίκτριες μου οι οποίες δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος  ελπίζω ότι θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και σκοπός  μας είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μαζέψουμε τους βαθμούς που χριαζόμαστε. Εύχομαι καλή χρόνια στην ομάδα μου αλλά και σε  όλα τα άλλα σωματεία, υγεία και μακριά από ατυχίες και τραυματισμούς.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...