ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μέχρι Κυριακή οι εργασίες του Συνεδρίου του ΣΦΕΕΟΠ

Μέχρι Κυριακή οι εργασίες του Συνεδρίου του ΣΦΕΕΟΠ

Την Κυρική 6 Μαΐου θα ολοκληρωθεί όπως ανακοινώθηκε η κατάθεση των περιλήψεων εργασιών για τους Ομιλιτές που θα συμμετάσχουν στο 2ο Συνέδριο για την Ελληνική Πετοσφαίριση που διοργνώνει από 1 εώς 3 Ιουνίου ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΦΕΕΟΠ

Από την Οργανωτική επιτροπή του 2ου Συνεδρίου για την Ελληνική Πετοσφαίριση ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των περιλήψεων των προφορικών ανακοινώσεων ερευνητικών εργασιών και των προφορικών ομιλιών παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 6 Μαΐου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι το 2ο Συνέδριο για την Ελληνική Πετοσφαίριση με θέμα: “Ανάπτυξη – Οργάνωση: Συμβολή στο μέλλον της Ελληνικής Πετοσφαίρισης” Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 1-2 και 3 Ιουνίου 2018, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Εθνικής Αντιστάσεως 41, Δάφνη, Αθήνα). Την προσπάθεια αυτή του ΣΦΕΕΟΠ υποστηρίζουν τα μέλη ΔΕΠ που διδάσκουν το γνωστικό αντικείμενο της Πετοσφαίρισης στην Σ.Ε.Φ.Α.Α. – Ε.Κ.Π.Α.