DARK ROOM

Το μέγεθος… μετράει στο φιλέ – Την έκανε… μάνγκα η Γιαπωνέζα την Ταΐσα (fot)

Το μέγεθος… μετράει στο φιλέ – Την έκανε… μάνγκα η Γιαπωνέζα την Ταΐσα (fot)

Η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να έχει σταματήσει στις περισσότερες χώρες την αγωνιστική δράση σε σάλα και άμμο, ωστόσο η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα κεντρική, Ταΐσα Μενέζες, δεν σταματά να εμπνέει τους χιλιάδες θαυμαστές της στα social media.

H δις Ολυμπιονίκης της “σελεσάο” δέχθηκε ένα δώρο από την Γιαπωνέζα οπαδό, Iara Naika και έσπευσε να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της με τους φίλους της.

thaisa

Πρόκειται για ένα manga που σχεδίασε η καλλιτέχνιδα, από τον τελικό Ιαπωνίας -Βραζιλίας του Grand Prix 2014, στο οποίο απεικονίζεται η πανύψηλη μπλοκέρ των 196 εκατοστών να “κρύβει” στο φιλέ, την μόλις 1,59μ πασαδόρο της Ιαπωνίας, Hitomi Nakamichi.

Πάντως στην προσπάθειά της η Naika να τονίσει την  διαφορά ύψους των δύο αθλητριών, φρόντισε να εμφανίσει ως “θηρίο” την Ταΐσα, αφού η αντίπαλος της Ιαπωνίας, ίσα ίσα ξεπερνάει το κάτω μέρος του ιμάντα του φιλέ, σε σχέση με την αληθινή φωτό, όπου η Nakamichi φτάνει κανονικά στο στήθος της εκρηκτικής άσου της Itambé/Minas.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#tallgirls #tallgirlproblems #tallandproud #tallvsshort #tallandshort #tallfemaleathletes #tallgirl #tallwomen #tallgirlsrock #tallgirlsclub #heightdifference #shedoesntneedheels #shestallerthanhim

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tall is beautiful (@tall_and_stronggirls_worldwide) στις

Ωστόσο το εν λόγο σκίτσο, πέρα από την καλλιτεχνική του αξία, ξετρέλανε την εκρηκτική άσο της Itambé/Minas., καθώς της “ξύπνησε” μνήμες μιας ακόμη “βερντεόρο” διάκρισης, αφού η Βραζιλία με 3-0 σετ είχε πανηγυρίσει πριν από 6 χρόνια το βαρύτιμο τρόπαιο.