ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μέλος της VLA η ΕΣΑΠ, πρόεδρος ο Βέλγος Φίλιπ Μπουν

Μέλος της VLA η ΕΣΑΠ, πρόεδρος ο Βέλγος Φίλιπ Μπουν
Στο Παρίσι πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη γενική συνέλευση της Ένωσης Βολεϊκών Λιγκών (VLA) με την ελληνική λίγκα (ΕΣΑΠ) να ανακηρύσσεται 6ο μέλος. Το “παρών” έδωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.
Στην συνέλευση συμμετείχαν τα πέντε ιδρυτικά μέλη Πολωνία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο ενώ το διοικητικό σχήμα έχει πρόεδροτον Βέλγο Φιλίπ Μπουν, αντιπρόεδρο και ταμία τον Γάλλο Αλέν Γκριγκέ και β’ αντιπρόεδρο τον Πολωνό Βόιτσεκ Τσάικα, με τους Μίκαελ Έβερς (Γερμανία), Μάσιμο Ρίγκι (Ιταλία), Παντελή Ταρνατόρο να συμπληρώνουν τα μέλη.
Τα γραφεία του προέδρου και της γραμματείας θα βρίσκονται στο Βέλγιο, αλλά η έδρα θα είναι στην Μπολόνια, έδρα της Ιταλικής λίγκας. Επίσης, ο Μπουν θα είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της Ένωσης στις επαφές με την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλες κυβερνητικές επιτροπές. Τις επαφές με την CEV και την FIVB (Ευρωπαϊκή και Διεθνής Ομοσπονδία αντίστοιχα) θα τις έχει υπό την ευθύνη του ο επίτιμος πρόεδρος της Ιταλικής λίγκας (και πρόεδρος της Τρεντίνο) Ντιέγκο Μόσνα.
Τέλος, δημιουργήθηκαν δύο επιτροπές, που ονομάστηκαν “The Game” και θα διευθύνεται από τον κ. Έβερς και “The Players” και θα διευθύνεται από τον Παντελή Ταρνατόρο.
Η επόμενη συνεδρίαση ορίστηκε για το διήμερο 25-26 Ιουνίου στο Βερολίνο.