Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Μένει Ελλάδα» ο Κόβαζιτς

«Μένει Ελλάδα» ο Κόβαζιτς

Μετά την περσινή του… περιπέτεια στη Νάξο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Volleyplanet ο καταξιωμένος Σέρβος τεχνικός συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Μαρκοπούλου.

Έπειτα λοιπόν την περσινή επιτυχημένη, αλλά ημιτελή, θητεία του στον Πανναξιακό, ο  Ζόραν Κόβαζιτς επιστρέφει και πάλι στην Α1 Γυναικών, καθώς θα είναι ο διάδοχος του συμπατριώτη του, Ιβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας των Μεσογείων.

Για ένα σωματείο, που όπως έχει δείξει μέχρι σήμερα δίνει τεράστια σημασία στα τμήματα υποδομών, ο κ. Κόβαζιτς θεωρείται μία εξαιρετική επιλογή, καθώς είναι γνωστό ότι ο Σέρβος προπονητής δίνει μεγάλη εμφαση στην δουλειά που κάνει με τις νεαρές αθλήτριες των ακαδημιών των ομάδων και αρέσκεται να «βγάζει» και να εξελίσσει το ταλέντο τους.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Volleyplanet η συνεργασία του ΑΟΜ με τον Κόβαζιτς ήταν και διακαής επιθυμία πολλών γονιών, που τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση και έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στην δουλειά του έμπειρου προπονητή.

Παράλληλα όμως και από το νέο ΔΣ του συλλόγου εκφράζεται την αισιοδοξία πως με τον Κόβαζιτς στον πάγκο της γυναικείας του ομάδας, στην οποία για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται και η Νάσια Λιάγκη, ο Α.Ο.Μ πέρα από τα θετικά αποτελέσματα που άπαντες ευελπιστούν ότι θα του εξασφαλίσουν από νωρίς την παραμονή στην κατηγορία, θα καταφέρει παράλληλα να προσφέρει και όμορφο θέαμα στους θεατές.