ΔΙΕΘΝΗ

Αήττητος «σπίτι» του ο Πετρέας!

Αήττητος «σπίτι» του ο Πετρέας!

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα φετινά ματς εντός έδρας του γαλλικού πρωταθλήματος πέτυχε η ομάδα του Έλληνα κεντρικού, ενώ τρίτωσε το… κακό για την Ναρμπόν του Κώστα Προύσαλη.

Στις νίκες επέστρεψε λοιπόν η κάτοχος του φετινού Super Cup καθώς στο ματς της 3ης αγωνιστικής της γαλλικής Λίγκας επικράτησε με 3-1 (25-15, 23-25, 25-23, 25-17) της Τουλούζ και ζευγάρωσε τις επιτυχίες της στην Κορσική.

Για τους νικητές 6 πόντους σημείωσε ο διεθνής κεντρικός μας, ενώ 17 πόντους πέτυχε ο Σέρβος πρώην άσος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Νικολά Μιγιαίλοβιτς.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς ο διεθνής Γιώργος Πετρεάς τόνισε πως “είναι μία σημαντική νίκη για εμάς, καθώς κερδίζουμε για δεύτερη φορά στο “σπίτι” μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε”.

Αντίθετα η Ναρμπόν παρέμεινε χωρίς νίκη και με το φινάλε της 3ης αγωνιστικής. Στον αγώνα της Νις η παρέα του διεθνή μας πασαδόρου, Κώστα Προύσαλη ηττήθηκε με 3-0 (25-20, 25-20, 25-16) με τους γνώριμους ξένους κεντρικούς από τη θητεία τους στην Volleyleague Τζούλιαν Μπίσετ και Μπλάζο Μίλιτς να πραγματοποιούν με 3 και 1 πόντο αντίστοιχα “χαμηλές πτήσεις” για τους φιλοξενούμενους.