ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Μεσογειακοί Αγώνες: Πρεμιέρα με Ιταλία για τη γαλανόλευκη

nationalteam_men
Στην επιβλητική «Tarraco Arena Placa», στην Ταραγόνα, η Εθνική ανδρών ρίχνεται στη μάχη των Μεσογειακών Αγώνων το Σάββατο το μεσημέρι (14.00) κόντρα στην Ιταλία στην πρεμιέρα του Α΄ ομίλου.
Η «γαλανόλευκη» προπονήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε προπονητήριο, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Δημήτρη Ανδρεόπουλο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι διεθνείς γνωρίζουν τις δυσκολίες που κρύβει ο αγώνας της πρεμιέρας κόντρα στην Ιταλία με τον αρχηγό της Εθνικής Γιώργο Πετρέα να δηλώνει χαρακτηριστικά:
«Ήρθαμε στην Ταραγόνα με πρώτο στόχο να προκριθούμε από τον όμιλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πολλά για τον πρώτο μας αντίπαλο. Θεωρητικά η Ιταλία έχει τον πρώτο λόγο αλλά εμείς είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να βρεθούμε στα προημιτελικά ματς της ερχόμενης εβδομάδας».
Η Εθνική Ιταλίας του Τζιαλούκα Γκραζιόσι αποτελείται από τους: Ραφαέλι, Ρούσο, Σπίριτο, Μπαλάσο, Σμπέρτολι, Πιερότι, Καβούτο, Τιόζο, Μίλαν, Πόλο, Πινάλι, Ντιαμαντίνι. Τον όμιλο συμπληρώνει η Πορτογαλία την οποία η Εθνική αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα (17.00). Την πρόκριση στα προημιτελικά παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ