A2

Μεσσηνιακός: Για το 2/2 με τις Αμαζόνες

Μεσσηνιακός: Για το 2/2 με τις Αμαζόνες

Ικανοποίηση επικρατεί στον Μεσσηνιακό για την νικηφόρα πρεμιέρα στον Α1 υποόμιλο της Α2 και αισιοδοξεί ότι θα ζευγαρώσει τις νίκες στην «καυτή» έδρα του, το Σάββατο (18.00) κόντρα στις Αμαζόνες στο κλειστό της Παραλίας.

Η εμβληματική-προπονήτρια  παίκτρια του Καλαματιανού συλλόγου, Γωγώ Σουρή, που οδήγησε πέρυσι τον Μεσσηνιακό με 11/12 νικες στο πρώτο γύρο των μπαράζ ανόδου της Α1, σχολίασε στον Volleyplanet  για το πρώτο ματς με τους Ιωνες και την επικείμενη αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Ερυθραίας:

Με τους Ίωνες ήταν ένα αγχωτικό ματς, όπως  και κάθε  πρεμιέρα. Δεν ξέραμε ακριβώς τον αντίπαλο  μας  που ακόμα ψάχνει την ταυτότητα του. Ξεκινήσαμε δυνατά όπου πήραμε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια χαλαρώσαμε, με αποτέλεσμα να δώσουμε το δικαίωμα στην αξιόμαχη κ αξιόλογη ομάδα των Ιώνων, να μας ισοφαρίσει.

Μετά το 1-1 «ξυπνήσαμε» ανασυγκροτηθήκαμε, μειώσαμε τα λάθη μας και μπορέσαμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα 2 σετ και το «καθαρό τρίποντο.»

messiniakos-afisa-me-amazones-9876

Μπροστά μας έχουμε πλέον το ματς με τις Αμαζόνες  που είναι μια καλή ομάδα απ’ ότι έχω πληροφορηθεί. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να την αντιμετωπίσουμε στο  δεύτερο εντός έδρας ματς που έχουμε να δώσουμε.

Στόχος είναι  εκτός από τη  νίκη να γινόμαστε καλύτεροι  από παιχνίδι σε παιχνίδι , να περιορίσουμε σημαντικά τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...