Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μεταγραφές και αναβολή με ΑΟΟ

Μεταγραφές και αναβολή με ΑΟΟ

Μπορεί η ήττα από τον Παμβοχαϊκό να έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την ΑΕΚ, ωστόσο ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης προσπαθεί να αντιστρέψει την κατάσταση στο τμήμα θέλοντας να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παμβοχαϊκό στην Γλυφάδα αποτέλεσε την έναρξη της σύσκεψης που πραγματοποίησε ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης με τους ανθρώπους του για να αποφασίσουν τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν προκειμένου η ΑΕΚ να παραμείνει στην κατηγορία.

Βασική πρόθεση του εν δυνάμει προέδρου της Ερασιτεχνικής είναι να αποπληρωθεί το χρέος  τόσο προς την Σόνια Μποροβίντσεκ, όσο και προς την Κάταλιν Κις και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να άρει την απαγόρευση μεταγραφών προς την ομάδα.

Μια κίνηση που θα λύσει τα χέρια του Πλάμεν Χριστόφ που έχει εντοπίσει  2-3 ξένους παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα την ΑΕΚ καθώς αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν ελεύθεροι Έλληνες παίκτες. Ουσιαστικά η ΑΕΚ ψάχνει για έναν πασαδόρο, έναν διαγώνιο και έναν ακραίο παίκτη.

Την ίδια ώρα και με δεδομένο ότι οι καιρικές συνθήκες τις επόμενες ημέρες θα επιδεινωθούν κατά πολύ στον Έβρο κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή της ομάδας προς την Ορεστιάδας και έτσι θα γίνει μια προσπάθεια επικοινωνίας με την διοίκηση της ακριτικής ομάδας έτσι ώστε να αναβληθεί η αναμέτρηση με τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και να μετατεθεί για άλλη ημερομηνία.

Ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολα να γίνει και έτσι οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα προκειμένου να δώσουν το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς στον Έβρο.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...