A2

Μεταγραφική τριπλέτα από ΓΣ Πετρούπολης

Μεταγραφική τριπλέτα από ΓΣ Πετρούπολης

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε ο ΓΣ Πετρούπολης καθώς η ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση της Καρατερζή, Φωκιανού και Εικοσπεντίδου…

Η μεταγραφική ενίσχυση της Πετρούπολης εν όψει της συμμετοχής της στην Pre League συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς έχοντας ανακοινώσει την απόκτηση των ακραίων Καρατερζή, Φωκιανιού αλλά και της διαγωνίου Ιωάννας Εικοσπεντίδου.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Πετρούπολης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τρεις μεταγραφές ουσίας και αξίας, προκειμένου η ομάδα να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της Pre League.

Το ρόστερ της ομάδας γυναικών εμπλουτίζεται και ενισχύεται με τις:

  • Αναστασία Φωκιανού: 1,80 μ (Ακραία) με αθλητική πορεία στα Εκπαιδευτήρια Ζώη, στη Μεντ στην Αιξωνή Γλυφάδας, στον Γ.Σ. Χαλανδρίου και στον Πανιώνιο.
  • Έφη Καράτερζη: 1,78 μ (Ακραία) με θητεία σε Αλμυρό Βόλου, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Αίαντα Ευόσμου και Α.Ε.Κ. και
  • Εικοσπεντίδου Ιωάννα: 1,77 μ (Διαγώνιος/Κεντρική) με πολυετή παρουσία στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Καλωσορίζουμε και τις τρεις αθλήτριες και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά! Ο Σύλλογός μας θα είναι απόλυτος αρωγός στην προσπάθειά τους, όπως άλλωστε κάνει και με όλες τις αθλήτριές του.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...