A2

Μεταγραφική βόμβα από Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

Μεταγραφική βόμβα από Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

Μεταγραφική βόμβα έριξε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης στην Α2 γυναικών καθώς οι Θρακιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση της διεθνούς Τουρκάλας ακραίας Bayramoglu Nefize.

Αποφασισμένοι να σώσουν την χρόνια και να παραμεινουν στην Α2 γυναικών είναι στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης.

Στην προσπάθεια αυτή η διοίκηση της Εβριτικης ομάδας φρόντισε να κάνει την υπέρβαση πραγματοποιόντας την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Η μεταγραφή της 27χρονης Bayramoglu Nefize προκάλεσε αίσθηση, αλλάζει τα δεδομένα και πλέον άπαντες περιμένουν με την παρουσία της Τουρκάλας ακραίας η ομάδα να κερδίσει το χαμένο έδαφος στην βαθμολογία και στο τέλος της σεζόν να πετύχει τον στόχο της παραμονης στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με την Διεθνή αθλήτρια Bayramoglu Nefize ( 1,85 ακραία).

Η Nefize με την εμπειρία της από αγώνες υψηλού επιπέδου και ευρωπαϊκών αγώνων θα βοηθήσει την προσπάθεια που κάνουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία της Α2.

Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...