ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Mεταγραφικό μπαράζ του ΑΟ Δεξαμενής!

Mεταγραφικό μπαράζ του ΑΟ Δεξαμενής!

Μετά την ανανέωση με το προπονητικό team σε όλες τις ομάδες του συλλόγου και την επική κατάκτηση του πρωταθλήματος μη ενεργών αθλητριών της ΕΣΠΑΑΑ, ύστερα από το εκπληκτικό κοουτσάρισμα της θρυλικής Σερραίας, Τασούλας Πολυζώη, ο ΑΟ Δεξαμενής ανακοίνωσε την απόκτηση 8 αθλητριών ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου:

«Ο ΑΟ Δεξαμενής μεταμόρφωσης ανακοινώνει τις μεταγραφές των αθλητριών που ενισχύσουν τον σύλλογο ενόψει της νέας χρονιάς

  1. Ηλιοπούλου Βασιλική από Νίκη Αμαρουσίου
  2. Ζιώρη Σοφία από Νίκη Αμαρουσίου
  3. Μπέλση Ειρήνη από Ηρακλή Κηφισιάς
  4. Σούρπη Φαίδρα από Ηρακλή Κηφισιάς
  5. Πετροπούλου Ελένη από Ηρακλή Κηφισιάς
  6. Τζώρτζη Αναστασία από ΑΣΟΧ Φοίβος
  7. Κιούση Σοφία από Φοίβο Μελισσίων
  8. Ρουμελιώτη Τάνια από Τυφώνα

Επίσης ανακοινώνει την ανανέωση του δανεισμού της Νίκα Γιολίνα από Α.Σ.Π Ίωνες

Ευχόμαστε σε όλες τις νέες αθλήτριες καλή αθλητική χρονιά με Υγεία και πολλές επιτυχίες

ΔΣ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης»

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΑΟΔ

Επίσης με ανακοίνωση του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, ο πρόεδρος Δημήτρης Γεωργίου, ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες του στο ΔΣ της Δεξαμενής για την προσφορά τους στην ομάδα, γνωστοποιεί τα νέα μέλη που πρόκειται να μπουν στη διοίκηση από τις επικείμενες εκλογές του φθινοπώρου ενώ αποδίδει τα εύσημα στους προπονητές που εργάστηκαν στον ΑΟΔ για τα αποτελέσματα της δουλειάς τους ενω συγχαίρει και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο ρόστερ του συλλόγου.

Polizoi dexameni loutraki camp

Το κείμενο του κ. Γεωργίου:

«Θέλω μέσα από αυτόν εδώ τον τρόπο επικοινωνίας του συλλόγου μας, να εκφράσω το θαυμασμό μου για τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. του Ομίλου κους Θύμη Γεώργιο (Αντιπρόεδρο), Σταματίου Βαγγέλη (Ταμία), Δημήτρη Αντρέα (μέλος), Παναγιωτόπουλο Άγγελο (μέλος), καθώς και τα υποψήφια μέλη στις επικείμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το Φθινόπωρο στο Σύλλογό μας, Χατζούλη Θωμά, Τσιολάκη Αθανάσιο και Πολυξένη Μίνα, για τις πολύωρες και κουραστικές συννενοήσεις, για μια σειρά από πράγματα που έπρεπε ο σύλλογος να διορθώσει και να προετοιμάσει ενόψει της νέας Αγωνιστικής χρονιάς. Με πλήρη ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, με πολύ κόπο, με ψυχική και σωματική κούραση.

Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Βαγγέλη Λεκάκο, που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στάθηκαν εμπόδιο για την φετινή μας συνεργασία, αλλά προσπαθώντας να μην επηρεάσει τα τμήματα, θα υπάρχει συνεργασία και στήριξη με τους προπονητές που θα τα αναλάβουν.

Dexameni polizoi tournoua-006

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που θα συνεχίσουν και φέτος να προσφέρουν στην ομάδα μας (Κιάσσος Μανώλης, Πολυζώη Τασούλα, Πολυμερόπουλος Νίκος, Φουντουλίδη Ρεγγίνα) και να καλωσορίσω τους νέους συνεργάτες του Ομίλου, τον προπονητή Αρμάο Τζέρι και γυμναστή Διαμαντάρα Δημήτρη.

Dexameni Polizoi-123456

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ:
α) Σε όλες τις αθλήτριες του συλλόγου μας μικρές και μεγάλες για την συμμετοχή τους και την αγάπη τους προς τον σύλλογο
β) Στις νέες αθλήτριες που θα έρθουν να εγγραφούν και
γ) Στις αθλήτριες που μετεγράφηκαν σε εμάς, πιστεύοντας και αυτές στο όραμά μας, για να πάμε τον σύλλογό μας δυο σκαλιά πιο πάνω

ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Δημήτρης Γεωργίου
Πρόεδρος Δ.Σ. ΑΟΔΜ”