Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μετακομίζει στη Σαντορίνη η Α. Καλανταρίδου

Μετακομίζει στη Σαντορίνη η Α. Καλανταρίδου

Μόνο οι υπογραφές απομένουν με τη νεαρή διεθνή από την Κατερίνη, σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, για να ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφή του Α.Ο Θήρας, έπειτα από την ανανέωση της Αρτακιανού.

Η πρώην άσος της Ελπίδας Αμπελοκήπων, σε αντίθεση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης που δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α1 Γυναικών, θα συνεχίσει στα 22 της χρόνια να αγωνίζεται στα “σαλόνια” του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Έχοντας προκαλέσεις αίσθηση με τις εμφανίσεις της, από τότε που έπαιζε στον Άρη, η πρώην Novasports Rookie of the Υear (καλύτερη νέα παίκτρια), βρέθηκε στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων, όμως τελικά “έκλεισε” στον Α.Ο Θήρας.

Kalantaridou omorfi face 678

Μία παίκτρια, που γεννήθηκε στις 19.1.1995, έχει ύψος 1.87 και αποτέλεσε βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων Κορασίδων και Νεανίδων, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική Γυναικών.

Αθλήτρια φιλόδοξη, ενθουσιώδης, με πολλές αγωνιστικές αρετές, που φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα στο αγωνιστικό “μοντέλο” της ομάδας της Σαντορίνης, που θέλει στα επόμενα χρόνια να “χτίσει” έναν νεαρό ελληνικό “κορμό” με στόχο τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, που θα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.