DARK ROOM

Μετάλλιο στη μνήμη του Σαμαρά…

Μετάλλιο στη μνήμη του Σαμαρά…

Ο Νίκος Σαμαράς συνεχίζει να εμπνέει… Ο Απόστολος Χαριτωνίδης με αφορμή την παρουσία της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του Γιάννη Κυλίτση στην Ορεστιάδα για τον αγώνα κόντρα στον ΑΟΟ, θα υλοποιήσει την υπόσχεση που είχε δώσει πριν λίγους μήνες και σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο δημαρχείο, θα χαρίσει στον Δήμο Ορεστιάδας και την μνήμη του Σαμαρά, το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μεταμοσχευμένων αθλητών.

Ο Απόστολος Χαριτωνίδης έχοντας αποδείξει πως είναι ένας πραγματικός νικητής της ζωής, αποδεικνύει και την τεράστια αγάπη που τρέφει στην Ορεστιάδα και τον Νίκο Σαμαρά με κοινό σημείο αναφοράς τον Γιάννη Κυλίτση.

Ο πρώην αθλητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων και «γιος» του Γιάννη Κυλίτση,  εξ αιτίας των αγώνων του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Μεταμοσχευμένων αθλητών δεν κατάφερε να είναι παρών το καλοκαίρι στον αγώνα μνήμης προς τον Νίκο Σαμαρά , ωστόσο έδωσε την υπόσχεση πως σε περίπτωση διάκρισής του το μετάλλιο θα το χάριζε στον Δήμο Ορεστιάδας στη μνήμη του «Αετού».

Η επιτυχία στην Μάλαγα ήρθε με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην δισκοβολία και σήμερα έφθασε η στιγμή όπου ο Απόστολος Χαριτωνίδης θα υλοποιήσει την υπόσχεσή του παρουσία του προπονητή και «πατέρα» του Γιάννη Κυλίτση.

Μια συγκινητική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στο δημαρχείο της Ορεστιάδας αποδεικνύοντας πως ο «αετός» του ελληνικού βόλεϊ συνεχίζει να εμπνέει…

Κυλίτσης : “Να είμαστε όλοι εκεί”

Μάλιστα με ανάρτησή στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Γιάννης Κυλίτσης που έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και αγαπήθηκε όσο λίγοι στην πόλη του Έβρου έγραψε «Πριν 3 χρόνια, ήρθε ως απλός θεατής, στην 1η συνάντηση ,των παλαιμάχων Ορεστιάδας, στην μνήμη του Νικόλα μας, άλλα και για να δει τον προπονητή του να αγωνίζεται. Όταν ανακοινώθηκε η παρουσία του, όλοι οι φίλαθλοι τον χειροκρότησαν όρθιοι επί 10 λεπτά.

Στην Ορεστιάδα γνωρίζουν πολύ καλά , ότι ο Αποστόλης είναι “γιος” μου. Η συγκινητική δήλωση των παλαιών μου αθλητών , ότι ο “γιος” του πάτερα -δάσκαλου μας είναι αδελφός μας, ήταν η αίτια ο Χαριτωνίδης να νιώσει Ορεστιαδίτης και να θέλει να αγωνισθεί και αυτός για τον Νικόλα μας.

Δεν το κατόρθωσε όμως γιατί τα παγκόσμια πρωταθλήματα και οι πανευρωπαϊκοί μεταμοσχευμένων αθλητών ήταν την ίδια χρονική στιγμή με τις συναντήσεις μας για τον Νίκο μας. Το ήθελε πολύ όμως να τιμήσει τον Νίκο μας, άλλα και την ιστορία του βόλεϋ της Ορεστιάδας. Έτσι, το καλοκαίρι υποσχέθηκε ότι πιθανή διάκριση του  στο παγκόσμιο στην Μάλαγα, θα την αφιερώσει στην μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, στον Δήμο Ορεστιάδας.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή αυτή, την Κυριακή 29/10/2017 στις 12:00 στο Δημαρχείο της πόλης, ο δικός μας Χαριτωνίδης, θα χαρίσει το Χρυσό του μετάλλιο στο αγώνισμα του δίσκου, από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017, τιμώντας την μνήμη του Νίκου μας αλλά και την Αθλητική Ιστορία της πόλης. Να είμαστε όλοι εκεί σε αυτήν την μέγιστη τιμή!».