A2

Μια νίκη μακριά από την Volleyleague ο ΟΦΗ

Μια νίκη μακριά από την Volleyleague ο ΟΦΗ

Μια νίκη μακριά από την άνοδο του στην Volleyleague βρίσκεται πλέον ο ΟΦΗ μετά την σημερινή του νίκη με 3-0 επί της Δραπετσώνας στη Νέα Ερυθραία κατά τον πρώτο αγώνα μπαράζ του Ομίλου του Νότου.

Βήμα ανόδου πραγματοποίησε ο ΟΦΗ στη Νέα Ερυθραία καθώς η ομάδα της Κρήτης με το 3-0 επί της Δραπετσώνας μπήκε με το δεξί στα μπαράζ και είναι έτοιμη την Κυριακή να γράψει ιστορία…

Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι καθ όλη την διάρκεια του αγώνα απέναντι στους Πειραιώτες που ουσιαστικά πάλεψαν στο δεύτερο σετ όταν και προηγήθηκαν με 19-17. Η ΟΦΗ ανεβάζοντας την απόδοσή του προσπέρασε με το 21-19, οι «βυσσινί» ισοφάρισαν 23-23 όμως ο Μπάσης με δύο πόντους του χάρισε το σετ στον ΟΦΗ που με το 25-23 έκανε το 2-0 και άνοιξε τον δρόμο της νίκης.

Πλέον ο ΟΦΗ στον μεγάλο τελικό της Κυριακής περιμένει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από τον νικητή του αγώνα Ροδίων Άθλησις – Κέρκης Σάμου.

 ΟΦΗ (Ζλατιλίδης): Τζελάτι, Κομητούδης, Εφραιμίδης, Κολτσιάκης, Αντιφάκος, Μπάσης / Καρασαββίδης (λ), Τεφτσής (λ), Μονιάκης, Καρατζάς. 

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (Πλήθης): Παπασπύρος, Δεληπρίμης, Κογκαλίδης, Σιώπης, Μαμαλής, Μανίκας / Μουσλία (λ), Κουτσουρής (λ), Γαβριήλ, Λέλος.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...