Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κίνδυνος για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στην Α1;

Κίνδυνος για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στην Α1;

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα οι αρχαιρεσίες στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με το μέλλον να είναι πιο αβέβαιο από ποτέ ενώ κατά τις τοποθετήσεις της μέχρι πρότινος διοίκησης αίσθηση προκάλεσε αυτή του γενικού γραμματέα, Ηλία Μιχαλαριά ότι το αντρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού δεν θα κατέβει τη νέα σεζόν!

Η συζήτηση με τα μέλη αφορούσε τα οφειλόμενα της ΠΑΕ (υπάρχει συγκεκριμένη συμφωνία) και τις εκκαθαρίσεις της ΚΑΕ προς τον Παναθηναϊκό και πάνω στην κουβέντα ο πρώην πρόεδρος ανέφερε ότι σε περίπτωση που ο Όμιλος δεν πάρει αυτά τα χρήματα, το αντρικό βόλεϊ δεν θα κατέβει!

«Το βόλεϊ ανδρών δεν θα κατέβει. Και το πόλο έχει χρέη και το μπάσκετ γυναικών. Το βόλεϊ ανδρών δεν γίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά προκαλώντας απορία στα μέλη καθώς η εκλογική διαδικασία δεν είχε καν ολοκληρωθεί και ούτε υπήρχε ψηφοδέλτιο με μέλη για να αναλάβουν την επόμενη μέρα ενώ το «φάντασμα» του Πρωτοδικείου έκανε και πάλι την επανεμφάνισή του! Παράλληλα, τα μέλη διαμαρτυρήθηκαν που δεν υπήρχαν αποτυπωμένα σε χαρτί τα έσοδα και έξοδα -όπως οφείλει να ενημερώνεται το σώμα- ώστε να γνωρίζει τα πεπραγμένα.

Η φετινή χρονιά ήταν η χειρότερη σε ότι αφορά τους προϋπολογισμούς των τμημάτων βόλεϊ -και όχι μόνο- αφού «ξέφυγαν» πάρα πολύ με αποτέλεσμα τα μισά μπάτζετ να μείνουν απλήρωτα. Μάλιστα, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν πάρει από την αρχή της σεζόν ούτε ένα ευρώ ενώ οι αθλητές δειλά δειλά αναζητούν νέες ομάδες για την ερχόμενη σεζόν! Στο ίδιο μήκος κύματος και οι διακανονισμοί που έχουν «παγώσει» μήνες τώρα και μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στην αδειοδότηση του ΤΑΑ!

Μ’αυτά και μ’αυτά, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως αντί να επιστρέψει στην Ευρώπη και το ΟΑΚΑ –κατά δήλωση του τότε προέδρου το 2015-, κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε να μη δηλώσει καν συμμετοχή στην Α1 Ανδρών!

Η διαδικασία διεκόπη και υπάρχει μια εβδομάδα καιρός προκειμένου να βρεθεί μια λύση στα δρώμενα του ιστορικού συλλόγου.