A2

Μιχαλόπουλος : «Όλοι μια οικογένεια, μια γροθιά»

Μιχαλόπουλος : «Όλοι μια οικογένεια, μια γροθιά»

Ένα βράδυ γεμάτο ΑΕΚ χάρισε σε όλους ο Έφορος του τμήματος βόλεϊ της Ένωσης Γιάννης Μιχαλόπουλος, ο οποίος τηρώντας τα…. γούρια παρέθεσε δείπνο στην ομάδα με επίσημους προσκεκλημένους μέλη από την Ερασιτεχνική, αλλά και εκπροσώπους από τα υπόλοιπα τμήματα των «κιτρινόμαυρων».

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του ως Έφορος στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ ο Γιάννης Μιχαλόπουλος φρόντισε να κρατήσει να παραθέσει δείπνο στην ομάδα αλλά και τους εκπροσώπους των άλλων τμημάτων της Ένωσης…

Κίνηση με ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα αφού ο παράγοντας της Ένωσης όταν είχε γίνει Έφορος του τμήματος παλαιότερα ήταν στην Α2 και ανέβηκε έγινε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Με ένα «κιτρινόμαυρο» δείπνο γεμάτο χαμόγελα που οδήγησε τότε στην επιστροφή της ΑΕΚ στην μεγάλη κατηγορία.

Έτσι για να είναι εκ νέου πετυχημένη η παρουσία του στην Ένωση ο Γιάννης Μιχαλόπουλος κράτησε το γούρι χαρίζοντας σε όλους μια ζεστή οικογενειακή «κιτρινόμαυρη» βραδιά…

Ο ίδιος αναφερόμενος στην ανδρική ομάδα που δημιουργήθηκε υπογράμμισε πως το σημαντικό είναι να είναι όλοι μια πομάδα. Μια οικογένεια όπως ανέφερε.

Χαρακτηριστικά ο έφορος του ανδρικού τμήματος τόνισε «Είναι γνωστό πως είχαμε πολλές δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε αλλά τα καταφέραμε και πιστεύω πως έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, με αξιόλογους αθλητές και κυρίως με παιδιά με ήθος και σεβασμό. Είναι πολύ σημαντικό. Έχει πολύ μεγάλη σημασία για μένα να είμαστε όλοι μια οικογένεια, μια γροθιά και φυσικά να πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα. Πριν τρία χρόνια όταν ήμουν και πάλι έφορος στο τμήμα είχε ξεκινήσει η σεζόν με ένα δείπνο και καταφέραμε και εξασφαλίσαμε την άνοδο. Για αυτό και αποφάσισα να κρατήσω και φέτος το γούρι και εύχομαι στο τέλος να πανηγυρίζουμε και πάλι όλοι μαζί την άνοδο. Το πιο σημαντικό είναι να προχωράμε βήμα -βήμα και να αποκτήσουμε ξανά την αξιοπιστία μας».

Όσο για το θέμα του Κεντρικού αλλά και τον Ανδρεάδη ο Γιάννης Μιχαλόπουλος υπογράμμισε «Κοιτάμε ακόμα περιπτώσεις. Εμείς δεν κλείνουμε καμία πόρτα σε κανέναν. Αλλά όπως είπα στην ΑΕΚ υπάρχουν παίκτες που πιστεύουν στην ομάδα. Αυτή είναι η βασική αρχή μου. Θα δούμε όμως, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος, Αλέξης Αλεξίου και γενικός γραμματέας, Γιώργος Κατσαδήμας. Από το μπάσκετ έδωσε το παρών το μέλος του Δ.Σ, Νίκος Μπαμπανικολός ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και οι Κυριάκος Χήνας, ο παλαίμαχος της ΑΕΚ, Στέλιος Σεραφείδης, οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας και Λεωνίδας Σαμπάνης καθώς και ο Χρήστος Τεντόμας, Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Την γυναικεία ομάδα βόλεϊ εκπροσώπησαν οι Μανώλης Ρουμελιώτης και Χρήστος Δούκας ενώ από τις ακαδημίες βόλεϊ παραβρέθηκαν ο προπονητής Γιάννης Κραβαρίτης και οι έφοροι Γρηγόρης Χρόνης και Ανδρέας Σωνάκης.

Από την πλευρά των παικτών έδωσαν το παρών οι: Γιώργος Μιχαλόπουλος, Άγγελος Καρακίτσος, Γιάννης Αλεξόπουλος, Ανδριανός Τριπολιτσιώτης, Κώστας Δημητούλης, Νίκος Μελλές, Γιάννης Μαντέκας, Κώστας Καρανικολάου, Γιάννης Αλεξόπουλος, και ο προπονητής Νίκος Μπουτσουρής, η τιμ μάνατζερ Πόλα Κίτσου, Nίκος Τσάπος ενώ απουσίασαν ο Χριστόφορος Χριστοφίδης, Xρήστος Ρούσσος και οι Νίκος Ζουπάνης και Γιώργος Κοτσιλιάνος λόγω υποχρεώσεων.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...