Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Οι μηχανές στο full για Μίλωνα

milon_proetoimasia_2_2019

Η προετοιμασία του Μίλωνα υπο τις οδηγίες του Αντώνη Παπαδόπουλου συνεχίζεται κανονικά, με τους «πράσινους» να βάζουν τις βάσεις για μια καλή χρονιά στην Α2 έχοντας στόχο την άνοδο στην Volleyleague.

Με τις καλύτερες των προϋποθέσεων ξεκίνησε η προετοιμασία στον Μίλωνα με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις μέχρι τώρα προπονήσεις ακολουθόντας κατά γράμμα το πρόγραμμα.

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του Γιάννης Στυλιανού (ass.coach) και Γιώργος Σκόλιας (γυμναστής), στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας επικεντρώνουν το βάρος στην φυσική κατάσταση προκειμένου η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη για το τελικό της μοντάρισμα και τα φιλικά.

milon_proetoimasia_2019

Αναφερόμενος στην μέχρι τώρα προετοιμασία του Μίλωνα, ο Αντώνης Παπαδόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά «Οι προπονήσεις της ομάδας ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Οι αθλητές μας δουλεύουν με μεγάλη όρεξη, Οι συνθήκες εργασίες είναι ιδανικές, η Διοίκηση είναι δίπλα μας σε ο,τι χρειαστεί και έτσι οι αθλητές μας μπορούν να είναι αφοσιωμένοι στην προπόνηση. Είμαστε αισιόδοξοι, ότι αν είμαστε υγιείς, θα έχουμε μια εξαιρετική σεζόν».

milon_omadiki_2019