ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μίλησε η καρδιά του ΠΑΟΚ

Μίλησε η καρδιά του ΠΑΟΚ

Στην ψυχή και την καρδιά του ΠΑΟΚ που έφερε την ανατροπή και την πρόκριση αναφέρθηκαν Κουμεντάκης, Τερζής και Τακουρίδης και δήλωσαν έτοιμοι να πούνε την τελευταία τους λέξη στον τελικό του Σαββάτου…

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ήταν πραγματικός ηγέτης για τον ΠΑΟΚ στη νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού και με τους καθοριστικούς πόντους του έδωσε το σύνθημα ανατροπής.

Ο Θρακιώτης ακραίος του ΠΑΟΚ λίγο μετά το τέλος της μεγάλης νίκης δήλωσε  «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Είναι αυτοί που κάθε μέρα «ματώνουμε» στην προπόνηση και δίνουμε μάχες. Δεν μας νοιάζει ο αντίπαλος για τον τελικό. Εμεί κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι και μόνο».

Τερζής : «Κομβικό το 4ο σετ»

Από την πλευρά το ο Θανάσης Τερζής σχολιάζοντας για το αν πίστευαν στην ανατροπή και την πρόκριση τόνισε «Σίγουρα το πιστεύαμε. Ο Ολυμπιακός είχε κάνει αλλαγές στο ρόστερ του. Δείξαμε ψυχή. Θεωρώ πως κομβικό σημείο του αγώνα ήταν το 4ο σετ όπου το κατακτήσαμε και φθάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Μπλοκάραμε τα ατού του Ολυμπιακού και κυρίως τον Αλεξίεφ και τον Οϊβάνεν. Δεν έχω δει στατιστικά αλλά νομίζω το καλό μπλοκ και το ότι ήμασταν καλύτεροι στα ατομικά στοιχεία ήταν αυτά που έκριναν τον αγώνα.  Κάναμε πολλά μπλοκ χωρίς να χαλάσουμε υποδοχή Ολυμπιακού».

Τακουρίδης «Δώσαμε την ψυχή μας»

Κατάθεση ψυχής έκανε ο ΠΑΟΚ και ο Γιάννης Τακουρίδης ικανοποιημένος από την μεγάλη πρόκριση υπογράμμισε «Συγχαρητήρια σε όλους.  Ήταν μια καλή νίκη. Η ομάδα είπε την πρώτη της λέξη. Ακολουθεί αύριο ένα ακόμη παιχνίδι. Πρέπει να πούμε την τελευταία μας λέξει εκεί κα στην συνέχεια. Η πρόκριση κρίθηκε στην καρδιά μας.

Όλοι δώσαμε την ψυχή μας για την πρόκριση. Αυτό βγήκε. Παίζαμε περισσότεροι έλληνες και ξέραμε τ απέναντι στον Ολυμπιακό που είχε 4-5 ξένους.  Η αξία του αντιπάλου δίνει και μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός πριν μερικές έπαιξε σε Ευρωπαϊκό τελικό».