ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Mini Volley από Φοίνικα Ρόδου με Τζούριτς-Σούλιαγιτς

Mini Volley από Φοίνικα Ρόδου με Τζούριτς-Σούλιαγιτς

Τουρνουά Mini Volley που θα πραγματοποιηθεί  παρουσία του Δημήτρη Τζούριτς και του Λούκα Σούλιαγιτς διοργανώνει την Κυριακή 3 Ιουνίου ο Φοίνικας Ρόδου ο οποίος επενδύει στις ακαδημίες και την ανάπτυξη του βόλεϊ στις μικρές ηλικίες.

Ο Φοίνικας Ρόδου επενδύοντας για μια ακόμη φορά στις υποδομές διοργανώνει Τουρνουά Summer Mini Volley για παιδιά 6 έως 12 ετών έχοντας καλεσμένους τον Δημήτρη Τζούριτς και τον Λούκας Σούλιαγιτς!

Το κλειστό της Κρεμαστής την Κυριακή (19:00) αναμένεται να γεμίσει από τους μικρούς Δωδεκανήσιους που θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ τόσο από τον αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, όσο και από τον Σέρβο διαγώνιο  ο οποίος πριν δύο χρονιά είχε αγωνιστεί στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Στο περιθώριο του τουρνουά ο Δημήτρης Τζούριτς  θα τιμηθεί  από την ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ, ενώ παράλληλα θα «αγωνιστεί» μαζί με τους λιλιπούτιους αστέρες του αθλήματος που θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα.