ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Mini volley από Ροδίων Άθλησις

rodion_athlisis_mini_volley

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 7ου τουρνουά mini volley ξεκίνησε για την Ροδίων Άθλησις καθώς την Κυριακή 18 Νοεμβρίου το ραντεβού όλων έχει δοθεί για τις 10:00 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου που αναμένεται να γεμίσει με φωνές και χαμόγελα από τους μικρούς φίλους του αθλήματος που θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους…

Το Δελτίο Τύπου της Ροδίων Άθλησις

Η ημέρα για τη διεξαγωγή του «7ου τουρνουά μίνι βόλεϊ» από το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και την τοπική επιτροπή Δωδεκανήσου πλησιάζει!

Στις 18/11/2018 περιμένουμε τις φίλες και τους φίλους ηλικίας 6 έως 12 ετών , να δώσουμε μια ευχάριστη νότα στην Κυριακή μας και να περάσουμε ένα πρωινό γεμάτο παιχνίδι!

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι αθλητές και αθλήτριες  όλων των σωματείων Δωδεκανήσου, μαθητές οι οποίοι επιθυμούν  οργανωμένα να εκπροσωπήσουν  τα σχολεία τους αλλά και παιδιά που επιθυμούν να παίξουν με την παρέα τους και να έχουν την πρώτη τους επαφή  με το άθλημα.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις  10.00 και θα λήξει στις 12.30 και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας στις 9.30!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του «ΡΟΔΙΩΝ  άθλησις» είτε καλώντας στο τηλέφωνο 2241001400 καθημερινά από τις 14.00 έως τις 21.00 , είτε αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : info@rpathlisis.gr , έως και την  Παρασκευή 16/11/2018.

Σας περιμένουμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ