ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Mini Volley στην Στοά Καλατράβα

Mini Volley στην Στοά Καλατράβα

Η αντίστροφή μέτρηση για το Mini Volley Festival – Be Active 2017 (30 Σεπτεμβρίου, Στοά Καλατράβα, ΟΑΚΑ) έχει ξεκινήσει, ενώ από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου έχει κυκλοφορήσει και η αφίσα της εκδήλωσης.

Το Mini Volley Festival έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Be Active» ενδυναμώνοντας την Ευρωπαϊκή δράση για την ανάδειξη του πολυδιάστατου αθλητικού ρόλου στη κοινωνία. Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού είναι μια νέα πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη. Η εβδομάδα θα δημιουργήσει νέες δραστηριότητες και, επίσης, θα αξιοποιήσει ήδη υφιστάμενες επιτυχείς πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό, εθνικό, περιφερειακό ή τοπικό πλαίσιο.

Υπενθυμίζεται για τις δηλώσεις συμμετοχής υπάρχουν 2 κατηγορίες δεξιοτήτων.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Α’ κατηγορία: Κορίτσια 2005 και 2006 (Κανονικό παιχνίδι μίνι βόλει 3Χ3)

Β’ κατηγορία: Κορίτσια 2007, 2008 και 2009 (Πιάνω και πετώ)

Σε περίπτωση που υπάρχουν κορίτσια ηλικιακά της Β’ κατηγορίας που μπορούν να αγωνιστούν στην Α’ κατηγορία είναι δυνατόν να δηλωθούν στην Α κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την οργανωτική επιτροπή.

Επίσης, αν συμβαίνει κορίτσια ηλικιακά της Α’ κατηγορίας να μπορούν να αγωνιστούν στη Β’ κατηγορία, μπορούν να δηλωθούν στη Β’ κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την Οργανωτική επιτροπή.

ΑΓΟΡΙΑ

Α’ κατηγορία: Αγόρια 2004, 2005 και 2006 (Κανονικό παιχνίδι μίνι βόλει 3Χ3)

Β’ κατηγορία: Αγόρια 2007, 2008 και 2009 (Πιάνω και πετώ)

Σε περίπτωση που υπάρχουν αγόρια ηλικιακά της Β’ κατηγορίας που μπορούν να αγωνιστούν στην Α’ κατηγορία είναι δυνατόν να δηλωθούν στην Α’ κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την οργανωτική επιτροπή.

Σε περίπτωση που υπάρχουν αγόρια της Β’ κατηγορίας που μπορούν να αγωνιστούν στην Α κατηγορία είναι δυνατόν να δηλωθούν στην Α κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την οργανωτική επιτροπή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 (12.00’) μέσω της Ειδικής Φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ www.volleyball.gr και στο link:

https://docs.google.com/forms/d/1aKa6H5xAtwupEQIwsNqgUKbxTZuOMytAkJ1d0pkkJ8E/viewform?edit_requested=true