Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μοιράστηκαν σετ και εντυπώσεις στην Αλεξ/πολη

Μοιράστηκαν σετ και εντυπώσεις στην Αλεξ/πολη

Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ, σε φιλικό ματς που έληξε με 2-2, στην μια εκ των δύο τους αναμέτρηση στην Αλεξανδρούπολη (δεν παίχθηκε 5ο σετ).

Μάλιστα ονεανικός και ενθουσιώδης  Εθνικός προηγήθηκε με 2-0 σετ, στάθηκε αξιόμαχα χάνοντας στις λεπτομέρειες τα άλλα δυο σετ, απο τον έμπειρο και περυσινό πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Πάντως τα πρώτα δείγματα του Εθνικού απέναντι στον πρωταθλητή (έστω και με ελλείψεις) ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και αισιόδοξα, γεγονός που έκανε σε αρκετές περιπτώσεις τον κόσμο της Αλςξανδρούπολης να δείξει ενθουσιασμό για τους παίκτες του Μουστακίδη. Από τον ΠΑΟΚ απουσίασαν οι Γκαράς, Τερζής, Ανδρεάδης, Σαφράνοβιτς και Παπαδόπουλος.

Τα σετ: 27-25, 25-17, 30-32, 17-19

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Χαριτωνίδης  Παλέντζας, Βανέγκας, Σουάρες Τζούνιορ, Στίγγας, Τσέλιος, λομπερο Κοντοστάθης (Καβαρατζής, Χατζόπουλος, Βλαχόπουλος, Μούχλιας, Κωνσταντινίδης (λ).

ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Πέτκοβιτς, Τακουρίδης Σμαραγδής, Σακόγλου, Σωτηρίου, Γκομεζ, λιμπερο  Κωνσταντινίδης, (Παντακίδης)

* Το απόγευμα της Κυριακής στις 6μμ θα δοθει το  δεύτερο φιλικό στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...