Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Μισθοφόρε»… Στάροβιτς!

«Μισθοφόρε»… Στάροβιτς!

Πικραμένοι οι “τιφόζι” της ιταλικής Μιλάνο για τη μεταγραφή του κορυφαίου παίκτη τους στους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο χωρίς αυτόν.

Την εξαγγελία του συναινετικού… διαζυγίου της Μιλάνο , όπου αναφέρεται ότι “η Powervolley Revivre Μιλάνο 2.0 πληροφορεί επισήμως την συναινετική λύση της σύνεργασίας με τον αθλητή Σάσα Στάροβιτς. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν το βράδυ της  Πέμπτης 26 Ιανουαρίου 2017, την πρόωρη λήξη της αθλητικής συνεργασίας, αποφασίζοντας να συνεχίσει την αθλητική τους πορεία ξεχωριστά” ακολούθησαν τα πρώτα μηνύματα των απογοητευμένων οπαδών της Μιλάνο για τον Σέρβο μπόμπερ, που μαζί με τον Νίκολας Χόαγκ ήταν οι φετινοί της “στυλοβάτες”.

Starovic_milano

Συγκεκριμένα ο Στάροβιτς με 131 πόντους σε 13 αγώνες έχοντας 110π από επίθεση, 12π από μπλοκ και 9π από άσους ήταν πίσω από τον Χόαγκ, που σε δύο ματς περισσότερα είχε συνολικά 161 πόντους (128επ./5π μπλ./28 άσοι) με τον Σέρβο να βρίσκεται στους 34 κορυφαίους παίκτες της ιταλικής Superlega, αφήνοντας πίσω του σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου βόλεϊ, όπως Αngel Dennis, K;evin Le Roux, Atanasijevic Aleksandar, Jimenez Scull Javier Ernesto, Hierrezuelo Raydel Vissotto Leandro, Baranowicz Michele, De Cecco Luciano και πολλούς άλλους σουπερστάρ, που βγάζουν το… παντεσπάνι τους στη γειτονική “Μέκκα του Βόλεϊ”.

Με εξαίρεση λοιπόν τον “δικό” μας φίλο του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Οικονόμου, που καλοσώρισε τον Στάροβιτς στον “Δικέφαλο του Βορρά”, τα υπόλοιπα σχόλια στην σελίδα της Μιλάνο φανερώνουν την… πικρία των οπαδών της ιταλικής ομάδας, για την απόφαση του Στάροβιτς, που ήδη γράφτηκε στην Wikipedia.

Ενδεικτικά σχόλια των “τιφόζι”της Μιλάνο στο Facebook

Stefano Bonotto: “Μισθοφόρος…”

Nicolò Conca Dioguardi: “Μamma mia… Αυτό δεν είναι καλό για μας…”

Matteo Cava: “Δεν υπάρχει μέλλον…”

Guglielmo Malusardi: “Μoney talks and bullshit walks…”

Loretta Cappeleto: “Εμπρός παιδιά, μην τα παρατάτε…”

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...