Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μόνιμη κάτοικος Πειραιά η Χίπε

hippe_osfp 3

Την φανέλα του Ολυμπιακού για 5η συνεχομενη χρονιά θα φορα η Σάσκια Χίπε, καθώς η Γερμανίδα διαγώνια συμφώνησε με την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» παραμένοντας ετσι και φέτος η ηγέτιδα της ομάδας.

Η Χίπε «ριζώνει» για τα καλά στον Πειραιά και με την παρουσια της αποτελεί εγγυηση για την συνέχεια των επιτυχιών στον Ολυμπιακό.

Η Γερμανίδα διαγώνια όπως αναμενόταν ανανέωσε την συνεργασία της με τους «ερυθρόλευκους» και δήλωσε χαρούμενη για το γεγονός οτι παρέμεινε στο σπίτι της όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Σάσκια Χίπε, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που επέκτεινα ξανά το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Αυτή η χρονιά δεν ήταν τόσο… ικανοποιητική με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε και δεν θα ένιωθα σωστά να τελειώσει αυτή η όμορφη συνεργασία με αυτό τον τρόπο. Ο Ολυμπιακός έγινε για εμένα τα προηγούμενα χρόνια κάτι πολύ περισσότερο από ένα σύλλογο. Έγινε το σπίτι μου. Για αυτό είμαι πολύ χαρούμενη που θα μείνω σπίτι! Όπως προανέφερα η σεζόν δεν έληξε ιδανικά για αυτό ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Σάσκια Χίπε Η Γερμανίδα διαγώνια υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών και θα παραμείνει για 5η χρονιά στο σύλλογό μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ